450 Adet Sipariş Alındı ve MD2 Sistemler 1 Günde Kargolandı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sistemin 3 gündür sistemde gözükmüyor paran çekilmiş ve firmaya ulaşamıyorsun. Bence susmalısın. :d Kirletme konuyu. Babanızın firması gibi savunuyorsunuz.
Bak güzel arkadaşım. Ben de İtopya üzerinden sistem aldım, müşteri hizmetlerine ulaşamadım yoğunluktan dolayı.
Sistemim 10 gün sonra geldi. Ne bu "Kirletme konuyu" muhabbeti anlamış değilim.
"Sabırlı ve anlayışlı olun." demenin neresi konuyu kirletmek?

Hocam instadan bana yardimci olabilir misin vallahi yardima ihtiyacim var instan muzaffer51_

Bunu normal bir şey gibi anlatman garip. .dd.
Normal çünkü "yoğunluk" diye bir şey vardır, beklemen gerekir.
Geç getirdiler mi? Evet geç getirdiler ama sonuç olarak sağlam şekilde geldi. Hiçbir sorun yaşamadım.

Arkadaşlar sakin olun, herkes para iadesini alır

Normal çünkü "yoğunluk" diye bir şey vardır, beklemen gerekir.
Geç getirdiler mi? Evet geç getirdiler ama sonuç olarak sağlam şekilde geldi. Hiçbir sorun yaşamadım.
İyi öyle olsun alıcı memnunsa sorun yok. Avutulmaya alışmışsınız sanırım bahaneler ile. Hakkınızı aramayı bilmiyorsunuz. :unsure:

İyi öyle olsun alıcı memnunsa sorun yok. Avutulmaya alışmışsınız sanırım bahaneler ile. Hakkınızı aramayı bilmiyorsunuz. :unsure:
Neyin hakkı arkadaşım? Sistemi alırken zaten 7 iş günü içerisinde diyor.
Onlar zaten bunu söylemişler, bunu bilerek sistemi aldım zaten.

Ben size durumu birinci ağızdan alıp size bilgi vermiyor muyum? siz mail ile durumu çözmek istiyorsanız beni neden rahatsız ediyorsunuz o zaman? adamlar da belki Abdullah ile direkt kullanıcıya ulaşıyoruz diye maile dönmüyor olabilir. Eğer konunuz mail ise buyrun maile bakın ben şimdi firmaya benimle değil mail ile konuşmak istediğinizi iletiyorum. Son kez hatırlatayım yöneticisinden de aldığım cevap "yarın tüm işlemler bitecek" sevgiler.
Abi seninle o zaman direk irtibat gecelim seninle ozelden konusamıyoruz kı sabahtan belli cevap bekliyorum ozelden mesaja bakar mısın
nerden iletişime gecicez seninle onu yapalım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,337
Üyeler
185,712
Son üye
peaksw221