Neler Yeni

450 Adet Sipariş Alındı ve MD2 Sistemler 1 Günde Kargolandı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hakkını burada ne diye savunuyorsun? adamlarla konuştum dedim bana da dedikleri "yarın tüm işlemler bitmiş olacak". Ne yapayım senin için şapkadan tavşan mı çıkarayım?
Lütfen bu soruyu cevapla çok merak ediyorum artık.
İtopya müşteri hizmetleri kaç kişi?

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Enes
@Abdullah Hacıgül hakkımızı burada arıyoruz. Çünkü sana güveniyor ve inanıyoruz. Bu işi çözse çözse Abdullah Bey çözer diyoruz. Çünkü bugünden beri itopyanın müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün olmadı. Tek güvencemiz sizsiniz. Umarım bizleri hayal kırıklığına uğratmazsınız. İyi akşamlar.
dostum paranın kaybolma ihtimali yok koskoca firma adını neden kirletsin yapılan indirime bakılınca pek de aşırı paraya ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alan herkese en içten dileklerimle hayırlı olsunnnn

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
BU KONU HAKKINDA GÖRÜŞÜM:
Mağdurların mağduriyetlerini giderecektir diye düşünüyorum
İtopya istesede istemesede yapacaktır.
Reklam için bu kadar bütçe ayırabiliyorsa bunlarıda düzeltebilecek gücü olduğunu düşünüyorum
Ayrıca onun için her - yorum her göreni İtopya'dan vazgeçirebilir Ve İtopyada böyle bişi olsun istemez
İçiniz rahat olsun yani.
25 kişiden 4 üne para ıadesi geldi
nasıl gelıcek sıstem bıze anlatsana ?
Bugun 300 dk harcadım ulasmak ıcın kendılerıne

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Dostum burada anlatmaya çalışmak istediğim şey koskoca bir firmanın bu kadar kişiye bir maille dahi olsa bilgilendirme yapmaması. Sana ekstra bir şey söylemiyorum seninle konuşan adamlar bir tane müşteriye dahi bilgilendirmeme yapmaması normal mi ? Benim şikayet ettiğim şey konuyu muğlak bırakıyorlar müşteri hizmetlerinin bile biri başka bir şey diyor diğeri başka bir şey diyor. Mesele sabırsızlık değil müşteri olarak hiçbir değer görmüyoruz
Ben size durumu birinci ağızdan alıp size bilgi vermiyor muyum? siz mail ile durumu çözmek istiyorsanız beni neden rahatsız ediyorsunuz o zaman? adamlar da belki Abdullah ile direkt kullanıcıya ulaşıyoruz diye maile dönmüyor olabilir. Eğer konunuz mail ise buyrun maile bakın ben şimdi firmaya benimle değil mail ile konuşmak istediğinizi iletiyorum. Son kez hatırlatayım yöneticisinden de aldığım cevap "yarın tüm işlemler bitecek" sevgiler.

Morinyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Muharrem Göktepe
abi bende md 2 sistemi aldım küçük bir sorum olacak internette kutu açılımını bulamadım monitör ile dp kablosu geliyormu ona göre alacağımda

@Abdullah Hacıgül
Hacım DP kablosu çıkıyor. Bir kablo için bu sistemi iade etmek büyük hata olur. İade edeceksen de bana sat ihtiyacım var. 😄

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
İyi veya kötü yapacaktır diye düşünüyorum
Gerekirse Tüketici mahkemesine başvur ve forumlarda bahsettikçede İtopya için - olur keşke bu forumda @itopya.com aktif olsaydı
Bi andada olmaz ya sabır ya selamet

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Selim YILDIZ
Ben size durumu birinci ağızdan alıp size bilgi vermiyor muyum? siz mail ile durumu çözmek istiyorsanız beni neden rahatsız ediyorsunuz o zaman? adamlar da belki Abdullah ile direkt kullanıcıya ulaşıyoruz diye maile dönmüyor olabilir. Eğer konunuz mail ise buyrun maile bakın ben şimdi firma benimle değil mail ile konuşmak istediğinizi iletiyorum. Son kez hatırlatayım yöneticisinden de aldığım cevap "yarın tüm işlemler bitecek" sevgiler.
Desteğin için teşekkürler sana bir laf söylemiyorum ama verdiğim cevabı çarptırıyorsun dostum. Onlardan hiçbir cevap alamadığımız için burada sana yazıyoruz. Çözeceğine inancımız olduğu için. Ayrıyeten böyle bir firmanın seninle irtibata geçtiği için bize cevap vermemesi biraz amatörce değil mi ?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Biraz anlayış göstermeniz gerek. 450 siparişten bahsediliyor, hatta daha fazladır.
Sadece bu sistemler değil, klavye alanı var, mouse alanı var, monitör alanı var. Var da var.
Herkese aynı anda hizmet vermeleri mümkün değil.
Ayrıca her alan kişi de aynı şehirde oturmuyor farkındasındır umarım.
İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya vs. vs.
Lütfen anlayışlı ve sabırlı olun..

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
Ben size durumu birinci ağızdan alıp size bilgi vermiyor muyum? siz mail ile durumu çözmek istiyorsanız beni neden rahatsız ediyorsunuz o zaman? adamlar da belki Abdullah ile direkt kullanıcıya ulaşıyoruz diye maile dönmüyor olabilir. Eğer konunuz mail ise buyrun maile bakın ben şimdi firmaya benimle değil mail ile konuşmak istediğinizi iletiyorum. Son kez hatırlatayım yöneticisinden de aldığım cevap "yarın tüm işlemler bitecek" sevgiler.
İşlemler derken abi yani para iadesi mi sistem mi?
Ben sistem istiyorum benım param cekıldıyse ben sıstemımı ıstıyorum
lütfen ozelden mesajlara cevap ver abi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,463
Üyeler
164,501
Son üye