Neler Yeni

450 Adet Sipariş Alındı ve MD2 Sistemler 1 Günde Kargolandı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Enes
Hacım DP kablosu çıkıyor. Bir kablo için bu sistemi iade etmek büyük hata olur. İade edeceksen de bana sat ihtiyacım var. 😄
kanka yok benimde ihtiyacım var dp kablosu kullanmak istiyorumda monitörü kullanana rastlamadım internette o yüzden soruyorum şansıma md geldi zar zor aldım valla fazladan olsa aldığım fiyatı abartmadan 100 - 200 tl arttırıp satardım

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
Biraz anlayış göstermeniz gerek. 450 siparişten bahsediliyor, hatta daha fazladır.
Sadece bu sistemler değil, klavye alanı var, mouse alanı var, monitör alanı var. Var da var.
Herkese aynı anda hizmet vermeleri mümkün değil.
Ayrıca her alan kişi de aynı şehirde oturmuyor farkındasındır umarım.
İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya vs. vs.
Lütfen anlayışlı ve sabırlı olun..
knk lutfen olay ıcınde degılsın bence yorum yapma tesekkurler

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kemal Salih
Arkadaşlar itopya söz verdiği gibi tüm MD2 sistemleri bugün kargoladı. Storylerinin dışında bizzat yönetimden de bilgi aldım. Neden 450 adet? sistem hatasından ötürü sipariş sınırı aşıldı ve söz verilen 350 adedin üstünde sistem sipariş alınmış bu sipariş içinden de +100 adet daha sipariş kabul edildi (sabahtan beri bununla uğraşıyorum). Bu +100 kişi için kargolar 1-2 gün farklılık gösterebilir ona tam emin değilim ama ana siparişler kargolandı.

Sipariş ekranında hareket görmeyenler için sistem biraz geç güncellenebilir. Sipariş ekranınızın hareketini bu konunun yorumlarında tartışabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
itopya sözünü tuttu <3 itopyaya

Morinyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Muharrem Göktepe
kanka yok benimde ihtiyacım var dp kablosu kullanmak istiyorumda monitörü kullanana rastlamadım internette o yüzden soruyorum şansıma md geldi zar zor aldım valla fazladan olsa aldığım fiyatı abartmadan 100 - 200 TL arttırıp satardım
YouTube'de monitörün tam modelini girince çeşitli videolar çıkıyor. Zaten monitör144 Hz olduğu için içindeki kablo da 144 Hz destekliyor, şüphen olmasın.

Arkadaşlar itopya söz verdiği gibi tüm MD2 sistemleri bugün kargoladı. Storylerinin dışında bizzat yönetimden de bilgi aldım. Neden 450 adet? sistem hatasından ötürü sipariş sınırı aşıldı ve söz verilen 350 adedin üstünde sistem sipariş alınmış bu sipariş içinden de +100 adet daha sipariş kabul edildi (sabahtan beri bununla uğraşıyorum). Bu +100 kişi için kargolar 1-2 gün farklılık gösterebilir ona tam emin değilim ama ana siparişler kargolandı.

Sipariş ekranında hareket görmeyenler için sistem biraz geç güncellenebilir. Sipariş ekranınızın hareketini bu konunun yorumlarında tartışabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Emeğine sağlık abi v5 de de aynı başarıyı isterizz

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Olayın içinde olmama gerek yok.
Senden sabırlı ve anlayışlı olmanı istedim.
Sistemin 3 gündür sistemde gözükmüyor paran çekilmiş ve firmaya ulaşamıyorsun. Bence susmalısın. :d Kirletme konuyu. Babanızın firması gibi savunuyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Hakan
Ben size durumu birinci ağızdan alıp size bilgi vermiyor muyum? siz mail ile durumu çözmek istiyorsanız beni neden rahatsız ediyorsunuz o zaman? adamlar da belki Abdullah ile direkt kullanıcıya ulaşıyoruz diye maile dönmüyor olabilir. Eğer konunuz mail ise buyrun maile bakın ben şimdi firmaya benimle değil mail ile konuşmak istediğinizi iletiyorum. Son kez hatırlatayım yöneticisinden de aldığım cevap "yarın tüm işlemler bitecek" sevgiler.
1 gün daha bekliyoruz o zaman

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,480
Üyeler
164,505
Son üye
waunts