DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
İşsiz olduğun belli, burda boş yapıyorsun. Zor, gerçekten işsizlik zor.Aynen 450 kişi kardeşim h.o.
İşsiz olduğun belli, burda boş yapıyorsun. Zor, gerçekten işsizlik zor.Aynen 450 kişi kardeşim h.o.
Brom sırada 5600x 3060ti fps sistem var saygılar çok iyi işler çıkarıyorsun be adammm @Abdullah HacıgülArkadaşlar itopya söz verdiği gibi tüm MD2 sistemleri bugün kargoladı. Storylerinin dışında bizzat yönetimden de bilgi aldım. Neden 450 adet? sistem hatasından ötürü sipariş sınırı aşıldı ve söz verilen 350 adedin üstünde sistem sipariş alınmış bu sipariş içinden de +100 adet daha sipariş kabul edildi (sabahtan beri bununla uğraşıyorum). Bu +100 kişi için kargolar 1-2 gün farklılık gösterebilir ona tam emin değilim ama ana siparişler kargolandı.
Sipariş ekranında hareket görmeyenler için sistem biraz geç güncellenebilir. Sipariş ekranınızın hareketini bu konunun yorumlarında tartışabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Aynen boş yapıyorum sen haklısınİşsiz olduğun belli, burda boş yapıyorsun. Zor, gerçekten işsizlik zor.
dostum zorun nedir acaba boşa huzursuzluk sonra banlanıca kötü forum boş forum koskoca adam neden yalan söylesin çaılıyor sistem ekstra sipariş almış 100 tanesi hariç silinmişAynen boş yapıyorum sen haklısın
Dostum zorum sistemi saat 5de sipariş vermeme rağmen para iadesinin yapılmasidostum zorun nedir acaba boşa huzursuzluk sonra banlanıca kötü forum boş forum koskoca adam neden yalan söylesin çaılıyor sistem ekstra sipariş almış 100 tanesi hariç silinmiş
Ama sen burdasın ama kargodasın ama aynı anda 450 tane evde amaaan kafam karıştıBenimki de kargoda.