450 Adet Sipariş Alındı ve MD2 Sistemler 1 Günde Kargolandı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar itopya söz verdiği gibi tüm MD2 sistemleri bugün kargoladı. Storylerinin dışında bizzat yönetimden de bilgi aldım. Neden 450 adet? sistem hatasından ötürü sipariş sınırı aşıldı ve söz verilen 350 adedin üstünde sistem sipariş alınmış bu sipariş içinden de +100 adet daha sipariş kabul edildi (sabahtan beri bununla uğraşıyorum). Bu +100 kişi için kargolar 1-2 gün farklılık gösterebilir ona tam emin değilim ama ana siparişler kargolandı.

Sipariş ekranında hareket görmeyenler için sistem biraz geç güncellenebilir. Sipariş ekranınızın hareketini bu konunun yorumlarında tartışabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Diğer sistemlerde gelmedi diye günde 7136471284 konu açılıyordu umarım bu sistemde açılmaz ya da ben görmem.

Acaba ne diyerek konuyu kirletiyoruz. Bize verilen hiçbir bilgi yok diyoruz. Bugün müşteri hizmetleri 6 ya kadar hallolacak dedi hiçbir geri dönüş yok. Konuyu kirleten hareketlerimizden bahsedebilir misin ? İtopyadan hiçbir bilgi alamadığımzdan dolayı hakkımızı burada savunuyoruz
Hakkını burada ne diye savunuyorsun? adamlarla konuştum dedim bana da dedikleri "yarın tüm işlemler bitmiş olacak". Ne yapayım senin için şapkadan tavşan mı çıkarayım?

Hakkını burada ne diye savunuyorsun? adamlarla konuştum dedim bana da dedikleri yarına kadar yarına tüm işlemler bitmiş olacak denildi. Ne yapayım senin için şapkadan tavşan mı çıkarayım?
Dostum burada anlatmaya çalışmak istediğim şey koskoca bir firmanın bu kadar kişiye bir maille dahi olsa bilgilendirme yapmaması. Sana ekstra bir şey söylemiyorum seninle konuşan adamlar bir tane müşteriye dahi bilgilendirmeme yapmaması normal mi ? Benim şikayet ettiğim şey konuyu muğlak bırakıyorlar müşteri hizmetlerinin bile biri başka bir şey diyor diğeri başka bir şey diyor. Mesele sabırsızlık değil müşteri olarak hiçbir değer görmüyoruz

BU KONU HAKKINDA GÖRÜŞÜM:
Mağdurların mağduriyetlerini giderecektir diye düşünüyorum
İtopya istesede istemesede yapacaktır.
Reklam için bu kadar bütçe ayırabiliyorsa bunlarıda düzeltebilecek gücü olduğunu düşünüyorum
Ayrıca onun için her - yorum her göreni İtopya'dan vazgeçirebilir Ve İtopyada böyle bişi olsun istemez
İçiniz rahat olsun yani.

Hakkını burada ne diye savunuyorsun? adamlarla konuştum dedim bana da dedikleri yarına kadar yarına tüm işlemler bitmiş olacak denildi. Ne yapayım senin için şapkadan tavşan mı çıkarayım?
@Abdullah Hacıgül hakkımızı burada arıyoruz. Çünkü sana güveniyor ve inanıyoruz. Bu işi çözse çözse Abdullah Bey çözer diyoruz. Çünkü bugünden beri itopyanın müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün olmadı. Tek güvencemiz sizsiniz. Umarım bizleri hayal kırıklığına uğratmazsınız. İyi akşamlar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri