Krosakı Ichıgo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 380
en iyi cevap nasıl seçilir?Berber vs Müşteri hesabı, tekme tokat!
en iyi cevap nasıl seçilir?Berber vs Müşteri hesabı, tekme tokat!
Tatile çıkmak ister misin?Ya işte itopya ya ooofff fena büyük firma süper firma müsteri memnunuiyeti moruk ya .... hikaye bunlar sinirden ağlayacağim şimdi bu boktan firma yüzüden
Soru konusuysa, işaretlemek istediğin kişiyi raporlayıp, rapor kısmına “En iyi cevap, Çözüm” yazarsanız yaklaşık 5 ay sonra işaretlenme ihtimali var...en iyi cevap nasıl seçilir?
Yarın kargo firmasına iletilecek. Kargo takip numarası da yarın verilir.Bu ne demek arkadaşlar? Kargo takip no yazmıyor, sanırım kargoya verilmedi?
kanka maile geliyor o bilgilerBu ne demek arkadaşlar? Kargo takip no yazmıyor, sanırım kargoya verilmedi?
hayır mail ile ulaştırılıyor herkeseYarın kargo firmasına iletilecek. Kargo takip numarası da yarın verilir.
mail gelmemiş, gelen var mı?kanka maile geliyor o bilgiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır mail ile ulaştırılıyor herkese
ben ve çoğu kişimail gelmemiş, gelen var mı?
bana gelmedi e posta gelmedi para iadesi yapılmadı yarını bekliyorumben ve çoğu kişi
Abdullah öncelikle böyle bir sistemi takipçilerine bu fiyat ile sağladın için teşekkür ediyorum, ben tesadüfen instagramda videonun reklamını gördüm ve almaya karar verdim yaklaşık 3 kere ödeme ekranına kadar geldim sistem yogunluktan dolayı cevap vermedi fakat sonuncusunda alabildim, söz verildiği gibi 1 gün içinde kargolandi ve yarin tahminimce teslim alacağım, ek olarak 1tb m2 ssd ve 3 adet fan aldim, yorum yapan bazı arkadaşlara olduğu gibi bir durumla karşılaşmadım fakat karsilassaydimda açıkçası para iadesini alabileceğimi düşündüğüm için çok sorun edeceğimi sanmıyorum. Tebrik ediyorum seni böyle işbirliklerinle takipçilerinin daha nice sistemler almalarını saglayacaginada inancım yuksekArkadaşlar itopya söz verdiği gibi tüm MD2 sistemleri bugün kargoladı. Storylerinin dışında bizzat yönetimden de bilgi aldım. Neden 450 adet? sistem hatasından ötürü sipariş sınırı aşıldı ve söz verilen 350 adedin üstünde sistem sipariş alınmış bu sipariş içinden de +100 adet daha sipariş kabul edildi (sabahtan beri bununla uğraşıyorum). Bu +100 kişi için kargolar 1-2 gün farklılık gösterebilir ona tam emin değilim ama ana siparişler kargolandı.
Sipariş ekranında hareket görmeyenler için sistem biraz geç güncellenebilir. Sipariş ekranınızın hareketini bu konunun yorumlarında tartışabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Ona Göre almana gerek yok displayport çıkmıyor diye almıcakmısın extradan al onuda bir zahmetabi bende md 2 sistemi aldım küçük bir sorum olacak internette kutu açılımını bulamadım monitör ile dp kablosu geliyormu ona göre alacağımda
@Abdullah Hacıgül
Abi bir şey sormak istiyorum MD2 sistemi sipariş ettim yeni gelen sistem bu sistemden f/p olarak daha iyi mi olur yoksa bu seviyelerde mi?Arkadaşlar itopya söz verdiği gibi tüm MD2 sistemleri bugün kargoladı. Storylerinin dışında bizzat yönetimden de bilgi aldım. Neden 450 adet? sistem hatasından ötürü sipariş sınırı aşıldı ve söz verilen 350 adedin üstünde sistem sipariş alınmış bu sipariş içinden de +100 adet daha sipariş kabul edildi (sabahtan beri bununla uğraşıyorum). Bu +100 kişi için kargolar 1-2 gün farklılık gösterebilir ona tam emin değilim ama ana siparişler kargolandı.
Sipariş ekranında hareket görmeyenler için sistem biraz geç güncellenebilir. Sipariş ekranınızın hareketini bu konunun yorumlarında tartışabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle