Bitcoin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Daha gün bitmedi yeni başlıyor mağdur olan yok ustalar korkmayın.Sözde 1 günde kargolayacaklardı ama çoğu kişi mağdur.
Daha gün bitmedi yeni başlıyor mağdur olan yok ustalar korkmayın.Sözde 1 günde kargolayacaklardı ama çoğu kişi mağdur.
abicim daha 19 saat geçmiş bir gün bile olmamış rahat ol bekle bir gün olmazsa iki gün olur hemen giydirmeyin adamlara da4 ü adamlar 2 haftada aldılarSözde 1 günde kargolayacaklardı ama çoğu kişi mağdur.
yılbaşına yetişir benceAlıntıyı görüntüle
Artık gerisi kargo firmasına kalmış büyük ihtimalle gün içinde kargoyada verirler umarım yılbaşı gecesine kadar gelir
Alıntıyı görüntüle
Artık gerisi kargo firmasına kalmış büyük ihtimalle gün içinde kargoyada verirler umarım yılbaşı gecesine kadar gelir
siparişinizi saat kaç gibi verdiniz? ben 17.40 ta verdim ama hala hazırlanıyor aşamasında...Alıntıyı görüntüle
siparişinizi saat kaç gibi verdiniz? ben 17.40 ta verdim ama hala hazırlanıyor aşamasında...
gamıng gecesı gorebılecegın en iyisini yaptıhayırlı olsun keşke gaming gecesinden toplayıp almasaydım sistemi bu sistem çok fena bir şey sudan ucuz
çok eskiden topladım knk ya 1 ay falan oldugamıng gecesı gorebılecegın en iyisini yaptı
5500xt 1500tl
5600xt 2550 TL filandı galiba
10400 1350 TL filandı f olmayan modelı
cok guzel ssd ve ramler guzel fıyataydı
aslında ben ordan ekran kartı ve işlemci almadıgıma pişman oldum
5.5k-6k butceye guzel sıstem toplanırdı
Benimki de bu durumda gün içinde verirler büyük ihtimalle.Alıntıyı görüntüle