Aynen arkadaşlar, forumda gördüm kadarıyla 4 kişiyiz ödeme yaptığı halde siparişi gözükmeyen. Mail attık itopya'ya durumu anlatmak için bekliyoruz bakalım.Aga bende de öyle ya
Aynen arkadaşlar, forumda gördüm kadarıyla 4 kişiyiz ödeme yaptığı halde siparişi gözükmeyen. Mail attık itopya'ya durumu anlatmak için bekliyoruz bakalım.Aga bende de öyle ya
17:30 civarları
https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/16919925Aynen arkadaşlar, forumda gördüm kadarıyla 4 kişiyiz ödeme yaptığı halde siparişi gözükmeyen. Mail attık itopya'ya durumu anlatmak için bekliyoruz bakalım.
Siparişlerim kısmında gözüküyor mu?Aynen arkadaşlar, forumda gördüm kadarıyla 4 kişiyiz ödeme yaptığı halde siparişi gözükmeyen. Mail attık itopya'ya durumu anlatmak için bekliyoruz bakalım.
abi sorun var sistemi aldım ama siparişler boş gözüküyor parayıda cekmısler para ıadesınde ınsallah sıkıntı cıkarmazlarValla inan ben de çok merak ediyorum harbiden 1 iş gününde kargo yaparlarsa devrim olur.
Siparişi tamamla diyince beyaz ekrana atımı
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/16919925
İnşallah çözeriz
Hayır gözükmüyorSiparişlerim kısmında gözüküyor mu?
Bende de öyle kredi kartımda provizyonda gözüküyor fakat sipariş kısmında yok. Bir çok kişi bu problemi yaşamış. İşlem hatası deyip stok bittiği için işlemi iptal etmezler umarimbende aldım sistemi parayı cekmısler ama siparişlerimde sıfır gözüküyor sizde sipariş gözüküyor mu?
Kredi kartından çektiyseniz provizonda kalır ilerde onaylanır o önemli olan oyunda siparişte olmasıabi insallah sistem yanmaz ya bankanın canlı destek hattına yazdım para cekılmıs dıyor ama sepet boş yanı
sende de hala suan oyle mı
Knk Fan hakkinda bilgim yok ama o kadar tatlı dilli konuşmussun ki okurken mutlu oldum ve bu arada şuan yazan pek olmaz sabah bu fan nasil diye felan bir konu açarsan daha iyi olur senin icin olmadı bütćene göre fan önerirlerArkadaşlar madem bu konu açılmışken sorayım bende bu PC yi aldım ve bildiğiniz üzere önünde tek fan var ve 2 fan daha takılması ciddi anlamda hava akışını yükseltecektir. Hepsiburada bulunan TX 12 fanı önerir misiniz?, ya da alternatif öneriniz var mı? Ve bu mesajı nispeten konu dışı olduğu için yazmamda bir sıkıntı varsa kusura bakmayın, forum kültürünü pek bilmiyorum