Neler Yeni

Çözüldü✓ 17:30 Saatlerinde Aldığım da-md2

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Hakan
Siparişi tamamla diyince beyaz ekrana atımı
17:30 civarları
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen arkadaşlar, forumda gördüm kadarıyla 4 kişiyiz ödeme yaptığı halde siparişi gözükmeyen. Mail attık itopya'ya durumu anlatmak için bekliyoruz bakalım.
https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/16919925
İnşallah çözeriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kartan para çekildiği halde siparişi gözükmeyenleri bekliyorum wp grubuna

Son düzenleme:

Morinyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Muharrem Göktepe
Aynen arkadaşlar, forumda gördüm kadarıyla 4 kişiyiz ödeme yaptığı halde siparişi gözükmeyen. Mail attık itopya'ya durumu anlatmak için bekliyoruz bakalım.
Siparişlerim kısmında gözüküyor mu?

Morinyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Muharrem Göktepe
Pazartesi günü müşteri hizmetlerini arayın durumu bildirin.

kayasmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
samet kaya
17.40 da ben aldım. sağlam gelsinde isterse 1 hafta da gelsin. aceleye gerek yok :)

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alan herkese hayırlı olsun.

Grapple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Melih ateş
bende aldım sistemi parayı cekmısler ama siparişlerimde sıfır gözüküyor sizde sipariş gözüküyor mu?
Bende de öyle kredi kartımda provizyonda gözüküyor fakat sipariş kısmında yok. Bir çok kişi bu problemi yaşamış. İşlem hatası deyip stok bittiği için işlemi iptal etmezler umarim

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
Karttan çeken arkadaşlar
abi insallah sistem yanmaz ya bankanın canlı destek hattına yazdım para cekılmıs dıyor ama sepet boş yanı
sende de hala suan oyle mı
Kredi kartından çektiyseniz provizonda kalır ilerde onaylanır o önemli olan oyunda siparişte olması

MburakY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak Yöndem
Arkadaşlar madem bu konu açılmışken sorayım bende bu pc yi aldım ve bildiğiniz üzere önünde tek fan var ve 2 fan daha takılması ciddi anlamda hava akışını yükseltecektir. Hepsiburada bulunan TX 12 fanı önerir misiniz?, ya da alternatif öneriniz var mı? Ve bu mesajı nispeten konu dışı olduğu için yazmamda bir sıkıntı varsa kusura bakmayın, forum kültürünü pek bilmiyorum:)

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,549
İsim
Taha yücel
Arkadaşlar madem bu konu açılmışken sorayım bende bu PC yi aldım ve bildiğiniz üzere önünde tek fan var ve 2 fan daha takılması ciddi anlamda hava akışını yükseltecektir. Hepsiburada bulunan TX 12 fanı önerir misiniz?, ya da alternatif öneriniz var mı? Ve bu mesajı nispeten konu dışı olduğu için yazmamda bir sıkıntı varsa kusura bakmayın, forum kültürünü pek bilmiyorum:)
Knk Fan hakkinda bilgim yok ama o kadar tatlı dilli konuşmussun ki okurken mutlu oldum ve bu arada şuan yazan pek olmaz sabah bu fan nasil diye felan bir konu açarsan daha iyi olur senin icin olmadı bütćene göre fan önerirler

MburakY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak Yöndem
Teşekkür ederim söylediğiniz gibi gündüz forum aktifken ayrı konu açmak daha etkili olacaktır.

Top Bottom