Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim Logitech F710 💥 819TL 💥Edit: dış kutusu hasarlı

Ptt avmye pek güvenilmez hocam
  2. T

İnstagram notlar özelliği hala gelmedi

bir hesapta olup diğerinde olmaması çok garip 1668370559 deniyorum hemen
  3. T

İnstagram notlar özelliği hala gelmedi

özellik geleli çok oldu fakat bir hesabıma geldi öbür hesabıma gelmedi uygulama güncel çözüm için herhangi bir bilgisi olan var mı
  4. T

1000 TL ALT COİN SEPET ÖNERİSİ

gayet iyi sepet
  5. T

Spor motivasyonu için saçma sapan şeyler yapıyorum?

arkadaslar motivasyon gecici kararlilik kalicidir spor yapmak icin motivasyona ihtiyac duymayin bu sacma bisey 1.5 yildir ilgileniyorum antrenmana gitmek istemedigim zaman kendimi uzmek yerine kararliligimdan dolayi gidiyorum durduk yere uzmeyin kendinizi😄
  6. T

Valorant van1067 hatası bir türlü düzelmiyor

herkes hatanın çözümü olarak secure bootu aktifleştirmiş ben aktifleştirdiğimde çözülmedi yardımcı olabilecek var mı
  7. T

15k monitör dahil sistem önerisi

bütçe 15k çoğunlukla oyun için kullanılıcaktır yardımcı olursnız sevinirim
  8. T

pcde ds4 kullanırken xbox tuşları gözüküyor

arkadaşlar ds4 ü steam ile bağlıyorum ve çalışıyor fakat nba2k21 de xbox tuşları gözüküyor yardımcı olursanız sevinirim
  9. T

Valorant Görüntü Yırtılma Hatası

arkadaşlar monitörüm 75hz ve oyunda 180 100 arası fps görüyorum ama ekranda bir yırtılma oluyor. diğer hiçbir oyunda bu yok csgoda hiçbir sorun yok ama valorantta yırtılma oluyor
  10. T

Gta onlineden ban mı yedim?

herhangi resmi olmayan bir şey yapmadım bug olabilir mi
  11. T

Gta onlineden ban mı yedim?

arkadaşlar oyunda görev yapıyordum ve bir anda rockstar games launcher ekranına attı (oyunum social clubdan) "use unofficial modifications to the game is not supported and may result in being banned from online content" böyle bir yazı çıktı, oyun dosyalarında offline mod için altyazı veya...
  12. T

sizce Nba2k21 alınır mı

youtubede birkaç video izledim zaten myparkdada çok hile olduğu söyleniyor ondan dolayı mamba edition almayacağım kararımı değiştirdim e azından 100 liraya forza falan alırım :D
  13. T

sizce Nba2k21 alınır mı

indirim bitiş tarihi 10 mayısmış tahminen ne zaman para bakiyeme gelir 10 tl eksikte
  14. T

sizce Nba2k21 alınır mı

ama oyun içi verdiği para zaten benim ileride yatıracağım miktarlar kadar olduğu için almak istiyorum üstüne bide daha fazla artısı var
  15. T

sizce Nba2k21 alınır mı

bence pc içinde geçerlidir çünkü steam açıklamasındada verilen şeyler yazıyor
  16. T

sizce Nba2k21 alınır mı

yaklaşık 100 liralık hatta daha fazla olan sanal para veriyor ve mypark için birsürü artısı var
  17. T

sizce Nba2k21 alınır mı

aldım :D 1620256913 bişey sorucam mamba editionda 167 liraya düşmüş sizce iade edip mamba edition alıyim mi
  18. T

sizce Nba2k21 alınır mı

2k20de yok 250 tl şu an steamde
  19. T

sizce Nba2k21 alınır mı

arkadaşlar steamde nba 2k21 67 tl sizce alınır mı basketbolu çok seven birisiyim
  20. T

f/p vokal kayıt mikrofonu

f/p vokal kayıt mikrofonu önere bilir misiniz bütçe : 300tl
Top Bottom