gayet iyi sepetBinance kullanıyorum bu da altcoin sepetim bir de altında 200 liralık dot ve komisyon için tuttuğum 50 liralık bnb var
Paylaştığım bilgiler yatırım tavsiyesi değildir
Alıntıyı görüntüle
hocam süperde ben bundan bişey anlamadım hala acemiyim bu konularda biraz daha aydınlatırmısınızBinance kullanıyorum bu da altcoin sepetim bir de altında 200 liralık dot ve komisyon için tuttuğum 50 liralık bnb var
Alıntıyı görüntüle
Shiba olurda bir gün 1-2 tane sıfırından kurtulabilirse insanlara iyi para kazandıracakBinance kullanıyorum bu da altcoin sepetim bir de altında 200 liralık dot ve komisyon için tuttuğum 50 liralık bnb var
Alıntıyı görüntüle
hocam shiba 1000 tl lik alayımmı benShiba olurda bir gün 1-2 tane sıfırından kurtulabilirse insanlara iyi para kazandıracak
Onu al bunu al diye kimse demez sana kendin araştır projesine güvendiğin coine yatırım yap.hocam shiba 1000 TL lik alayımmı ben
binance veya binance tr kullanabilirsin googleye yazarsan çıkar. binance tr daha kolay olur başlangıç için.hocam süperde ben bundan bişey anlamadım hala acemiyim bu konularda biraz daha aydınlatırmısınız
Reis Santos aldım 8 dolardan suan 4 dolar 400 500 TL zarar var yukselir mi sence bozup başka biseyler mi alayımbinance veya binance tr kullanabilirsin googleye yazarsan çıkar. binance tr daha kolay olur başlangıç için.
fotoğrafta benim hangi coine ne kadar yatırım yaptığımı görüyoruz burda kimse çıkıp sana şunu al bunu al demez diyemez, diyen biri olursa da yanılıyordur. coin işi garanti olduğu kadar tehlikeli bir iş. ben gözden çıkardığım, fazla olan paramı ata ata böyle bi sepet yaptım.
kararını verdiysen ben gireceğim bu işe diyorsan binance trye gir ardından biraz dolaş. benim sana tek tavsiyem telefon uygulamasını kullan daha kullanışlı oluyor. onun dışında bi yatırım tavsiyesi asla vermem vermiyorum.
uygulamada dolaşmaya başladıktan sonra fotoğrafta neler olduğuna göz attığında yavaştan anlamaya başlarsın
binance tr ye nasıl üye olacağın nasıl para yükleyeceğin hakkında youtubede videolar mevcut onlara göz atabilirsin
fotoğraftaki sepet yaklaşık 4.5k tutuyor şuan. ben parça parça yatırarak toplam 3k yatırmıştım. aralarında en çok getiren avax ve matic oldu
ilk yüksek kazancımı bittorrent denen coinden yapmıştım 500 liramı çok kısa bi sürede 3k yapmıştım ancak satmadığım için düştü ben al satcı degilim, sadece arada bir ufak tefek araştırma yaptığımda bittorentdeki paramı şu coine geçirsem daha iyi diye kararlar alabiliyorum onun dışında coini alıyorum ve orada duruyorlar uzun bi süre de duracaklar
yazdıklarımın herhangi bi kısmında en ufak yatırım tavsiyesi yoktur
kardeşim ben coin işinden pek anlamıyorum genel olarak popüler olan, diğerlerine göre daha çok güven veren coinleri elimde tutup takılıyorum sadece shiba ve doge gibi shitcoinden de biraz tutuyorum ki fırlarsa biz de 3-5 kar edelim diyeReis Santos aldım 8 dolardan suan 4 dolar 400 500 TL zarar var yukselir mi sence bozup başka biseyler mi alayım
Anladım reis 15 dolardan 8 dolara düştü diyr yapışmıştım bida yükselmedi yem attılar heralde bizde yedik de sorun değil tecrübe oldu emiri verdim satarsa satarkardeşim ben coin işinden pek anlamıyorum genel olarak popüler olan, diğerlerine göre daha çok güven veren coinleri elimde tutup takılıyorum sadece shiba ve doge gibi shitcoinden de biraz tutuyorum ki fırlarsa biz de 3-5 kar edelim diye
SAND önerebilirim, elimde tuttuğum uzun vade için güzel bir yatırım aracıdır. YTDarkadaşlar elime bir para geçti ve bu parayı en iyi bu işe yatırırım diye düşündüm fazla bilgim yok önerilerine açığım hangi uygulamayı kullanarak piyasayı takip ederim şimdiden teşekkürker
Eğer zarar ettiysen hele hele zararın %50 gibi bir miktarsa böyle düşüncelere kapılma, zaman vermelisin bu işlere.Reis Santos aldım 8 dolardan suan 4 dolar 400 500 TL zarar var yukselir mi sence bozup başka biseyler mi alayım