2k20de yok 250 tl şu an steamde67 liraya mı düşmüş. 2k20 20 liraya düştüğünde almamıştım çok pişman oldum.
Bence alınır dostum.
2k20 de indirim var mı ?
Bir daha düşerse alacağım. Basket seviyorsan al bence dostum.2k20de yok 250 TL şu an steamde
aldımBir daha düşerse alacağım. Basket seviyorsan al bence dostum.
Smaç yarışması falan aşırı güzel
bişey sorucam mamba editionda 167 liraya düşmüş sizce iade edip mamba edition alıyim miBir daha düşerse alacağım. Basket seviyorsan al bence dostum.
Smaç yarışması falan aşırı güzel
Baktım ama PC'de ki farklarını açıklayan sayfa bulamadım.aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bişey sorucam mamba editionda 167 liraya düşmüş sizce iade edip mamba edition alıyim mi
yaklaşık 100 liralık hatta daha fazla olan sanal para veriyor ve mypark için birsürü artısı varBaktım ama PC'de ki farklarını açıklayan sayfa bulamadım.
NBA 2K21 ile Mamba Forever Edition Arasındaki Farklar Neler?
NBA 2K20 ile NBA 2K21 Arasındaki Farklar Neler? yazısında da bahsettiÄim gibi NBA 2K20 oyunu iki farklı sürüm olarak piyasaya çıktı. Bu sütümlerden st...www.reitix.comNBA 2K21 Oyununun PlayStation 4 Versiyonu Piyasaya Ãıktı! - Tekno Safari
2K, NBA 2K21 oyununun PlayStation 4 versiyonunun piyasaya çıktıÄını duyurdu. SatıÅa çıkan versiyonun, yeni eklenen ve geliÅtirilen özelliklerle birlikte geldiÄi ifade edildi. Âteknosafari.net
Bu iki yazıyı bir okuyun isterseniz. Bende detaylı araştırayım
O sadece PS için mi geçerli orada arada kaldım. Alınabilir ama normal sürüm + R6 da alabilirsiniz meselayaklaşık 100 liralık hatta daha fazla olan sanal para veriyor ve mypark için birsürü artısı var
bence pc içinde geçerlidir çünkü steam açıklamasındada verilen şeyler yazıyorO sadece PS için mi geçerli orada arada kaldım. Alınabilir ama normal sürüm + R6 da alabilirsiniz mesela
Alınabilir aslında ama ben olsam normal sürüm alırdım sanırım.bence pc içinde geçerlidir çünkü steam açıklamasındada verilen şeyler yazıyor
ama oyun içi verdiği para zaten benim ileride yatıracağım miktarlar kadar olduğu için almak istiyorum üstüne bide daha fazla artısı varAlınabilir aslında ama ben olsam normal sürüm alırdım sanırım.
Kobe teması aşırı hoş olmuş ama arada 100tl fark var
O zaman alınır dostum ama iade edersen para 1 gün sonra geliyordu sanırım.ama oyun içi verdiği para zaten benim ileride yatıracağım miktarlar kadar olduğu için almak istiyorum üstüne bide daha fazla artısı var