Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

Kamera Lens Koruma Bozuyor Mu ?

Ne bakımı standart kullanıyorum öyle
  2. Kürşat K.T.K

Kamera Lens Koruma Bozuyor Mu ?

İPhone 14 pro max telefonum var kamera lens koruma kamera kalitesini bozuyor mu spigen marka alıcım alırsam dandik değil yani :)
  3. Kürşat K.T.K

PÜRÜZSÜZ CİLT İÇİN TAVSİYELER

Beslenmenize çok özen gösterin yağlı şekerli işlenmiş ürünlerden uzak durun aburlardan uzak durun çok fazla kuruyemiş de sivilce leke vs yapar az öz yiyin kısaca dengeli sağlıklı beslenin
  4. Kürşat K.T.K

Sürücü Kursu Deneyimim

Sende peygamber sabrı varmış resmen ben orayı yakardım yıkardım tabi bu kadar uzamasına müsaade etmezdim o ayrı ama böyle iş güzarlık olmaz en çok umursamazlığa sinirlerim bozuluyor
  5. Kürşat K.T.K

Sakal yerine tüy çıkması durumu

Hormonel olarak erkeklerde kıl,tuy çıkma durumun elbette olacaktır sende yinede tuy çıkıyor dua et ben 2 günde bir jiletle tıraş oluyorum sakal bıyık sevmediğim için artık alıştım gibi ama yüzüm tahriş oluyor zamanla sen makine ile alabilirsin zaten az çıkıyor dedin bence sorun olmaz 1732129910...
  6. Kürşat K.T.K

Spotify Ailemize +1 Lazım

50tl mi ödeyeceğiz geçersek
  7. Kürşat K.T.K

spor salonuna gitmek istiyorum ama bilgim yok

Kalori açığı oluşturacaksın Kardiyo yapacaksın Ağırlık antrenmanlarına özen göstereceksin En önemlisini beslenmene dikkat edeceksin hayatından birçok şeyi tamamen çıkaracaksın bu uzun ve zor bir yol kararlı olursan yapamayacağın hiçbir şey yok
  8. Kürşat K.T.K

Bana bilgisayar toplar mısınız?

Ne zaman alacaksın
  9. Kürşat K.T.K

Lazer epilasyon aleti tavsiye

Orası için lazer mi kullanılır Allah aşkına sonra kulağına el fatiha çakmakla yak gitsin veya kuaförde ağda yaptır
  10. Kürşat K.T.K

Çok çirkinim lütfen tavsiye verin

Yok be ben kendimi beğenmişlik yapmıyorum ya öyle çok tipli de olduğumu düşünmüyorum Allah ın yarattığı her şey güzeldir ben öyle düşünüyorum
  11. Kürşat K.T.K

Çok çirkinim lütfen tavsiye verin

Benimde burnum nispeten büyük hiç sorun etmiyorum durduk yere bıçak altına girip aylarca sıkıntıyı çekmeye hiç niyetimde yok eğer özgüvenine sıkıntı edecek bir durum yoksa çokta kafaya takma derim
  12. Kürşat K.T.K

AM4'den AM5'e geçiş / geçilmeli mi?

Bence elindeki sistemi ekran kartı hariç satıp am5 e geçebilirsin ikinci el parçaları tercih ederek
  13. Kürşat K.T.K

Hangi kart daha iyi arasındaki fark ne?

Üsteki daha iyi ama farklı model al derim bunlar şart değilse
  14. Kürşat K.T.K

Malum Serinin Part 3ü gelmeli mi

Konuyu bilmiyorum ama bir kız beni bir kere bile reddettmiş olsa bir daha teklif etmem he konuşursun arkadaş gibi vs ama teklif olarak bende biter
  15. Kürşat K.T.K

Verme bana sorarsan
  16. Kürşat K.T.K

Konuş işte belli kız sana pas vermiyor
  17. Kürşat K.T.K

Başka kız mı kalmadı
  18. Kürşat K.T.K

Rahat bırak ya zorla güzellik olmaz