Evette telefondayım şu an çok üşendim tekrar yapmayaakakçe linklerini atın bazı sitelerin linki paylaşılmıyor.
Evette telefondayım şu an çok üşendim tekrar yapmayaakakçe linklerini atın bazı sitelerin linki paylaşılmıyor.
Yarın yada pazartesiNe zaman alacaksın
Reis adam hazır sistem istemiyorum diye yazmıştıda görmedin galibaAMD 7800X3D-MSI RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC-B650M-B-32GB RAM-1TB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7800X3D-MSI RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC-B650M-B-32GB RAM-1TB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
görmedim hazır sistem istenmemesi de garip geldi genelde tam tersi olurReis adam hazır sistem istemiyorum diye yazmıştıda görmedin galiba
haklısın reis banada garip geldigörmedim hazır sistem istenmemesi de garip geldi genelde tam tersi olur
haklısın reis banada garip geldi
Hazır sistem istemememin sebebi yükseltme yaptığımda hemen hemen aynı fiyata gelmesi çünkü çoğu firma yükseltmelere abartı fiyat farkı koyuyor ve istediğim parça genelde olmuyor bu yüzden tek tek toplamak daha mantıklı geliyor ve kutu seviyorum en büyük sebepte bu kutu saklamayı severimgörmedim hazır sistem istenmemesi de garip geldi genelde tam tersi olur
Hocam itopya vb kutu gönderiyor diye biliyorum ama sizin kararınız tabii kiHazır sistem istemememin sebebi yükseltme yaptığımda hemen hemen aynı fiyata gelmesi çünkü çoğu firma yükseltmelere abartı fiyat farkı koyuyor ve istediğim parça genelde olmuyor bu yüzden tek tek toplamak daha mantıklı geliyor ve kutu seviyorum en büyük sebepte bu kutu saklamayı severim
Yarın sorayım onu olmadı itopyadan hazır sistem konusu açarım kralHocam itopya vb kutu gönderiyor diye biliyorum ama sizin kararınız tabii ki