Neler Yeni

Çok çirkinim lütfen tavsiye verin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Benimde burnum nispeten büyük hiç sorun etmiyorum durduk yere bıçak altına girip aylarca sıkıntıyı çekmeye hiç niyetimde yok eğer özgüvenine sıkıntı edecek bir durum yoksa çokta kafaya takma derim

skrapy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bilal Yahya
Benimde burnum nispeten büyük hiç sorun etmiyorum durduk yere bıçak altına girip aylarca sıkıntıyı çekmeye hiç niyetimde yok eğer özgüvenine sıkıntı edecek bir durum yoksa çokta kafaya takma derim
Sen taş gibisin ağabey seninki gibi olsa sıkıntı etmem Allah bozmasın onda dokuzun var senin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sen taş gibisin ağabey seninki gibi olsa sıkıntı etmem Allah bozmasın onda dokuzun var senin
Yok be ben kendimi beğenmişlik yapmıyorum ya öyle çok tipli de olduğumu düşünmüyorum Allah ın yarattığı her şey güzeldir ben öyle düşünüyorum

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Merhaba şimdi anlatacaklarım size ergen tripleri gibi gelebilir ama lütfen ciddiye alın. On profilden gayet düzgün hatta ortalamanın üstündeyim. Hatta çaprazdan bakıldığında da normal ancak yandan bakılınca burnum çok büyük gözüküyor uzun değil ama üstünde kemik var. Burnumu örtüsün diye saçımı uzatmıştım ama yandan bakılınca kabarık durduğunu fark ettim saçımı kessemde burnum kötü duracak hoşlandığım biri var ve özgüvenim sıfır zira benimle genel olarak konuşmuyor zaten. Gerçekten önden bakılınca ortalamanın üstündeyim ama yandan bakılınca durumum çok kötü en azından saç stili falan önerseniz cidden insanlar dalga geçince üzülüyordum ama bugün yandan fotoğraflarımı falan çektim ve çok çirkinim gülmek vesaire bana hiç yakışmıyo ne yapabilirim yardım edin lütfen
dostum sağlıklı mısın, ellerin ayakların kulakların gözün saçların ayakların varken şunları dert etmek bence çok çocukça.
Kör değilsin dilsiz sağır değilsin, 1-0 öndesin sağlık anlamında, dert ettiğin şeyler bana komik geliyor.

Bende senin gibi takardım herşeyi ama olgunlaşmak lazım, bana şu kitap iyi gelmişti bilgin olsun.

Dušan Tadić

80+ Silver
Salla dostum bunları hayat bu kadar kasmaya değecek bir şey değil. Dış görünüş bir yere kadar tabii ki önemli ama burnun biraz büyük diye de karalar bağlamaya gerek yok.
Zaten seni gerçekten sevecek insanların bunu dert etmeyeceğini anlıyorsun zamanla

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
bu konuda asıl önemli olan kısım yaşın. bende ortaokulun sonlarına doğru kendimi çok çirkin hissediyordum (ki doğru olduğunu düşünüyorum) ama ergenliğin bitmesine yakın hatta ergenlik bittiğinde yüzün anca oturuyor yani bir bakıma hayatın boyunca göreceğin yüz şeklini az çok ozaman görmüş oluyorsun ergenlikte bu durumu kestirmen pek mümkün değil burnum çok güzel dersin bir iki sene sonra ergenlikten çıkarsın ve bir bakmışsın burnun kocaman olmuş oyuzden ergenlik evresi bitmeden kesin bir kanaat getirme bence

Top Bottom