Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

❌İndirim Bitti! Gigabyte A620M S2H DDR5 DİP FİYATTA ! (2.599TL🔥)

Knk senin ki çok daha iyi Bir anakart B65>>> A620'den Niye daha düşük modele geçmek için para harcıcan😂
  2. KaptanMC

Tam fiyattan Elden Ring alınır mi

Elden Ring Zaten genel olarak Hikaye Tabanlı bir oyun Pardon hikayeden kastım daha çok Offline insanların tek başına oynayıp bitirdiği veya bitiremediği 😅 bir oyun Yani Eğer Sende co-op vs. Oynamayacaksan normal tek başıma oynayıp bitireyim diyorsan O zaman Bu paraları verme Bence Git...
  3. KaptanMC

5070 li sistem beklenirmi?

Geliştirme tavsiyesi Yapacak pek bir şey yok hocam Yani illa geliştirme tavsiyesi istiyorsan ekran kartını yükselt mesela RX 7800XT'ye ve ssd'nı 1TB iyi bir hıza yükselt diye bilirim (Çünkü işlemci yükselt desem Anakartı'da değiştirmen gerek malum Intel kullanıyorsun + Intel 13.nesil ve sonrası...
  4. KaptanMC

Yılbaşıyla vs. Alakası yok hocam Adamlar zaten Nasıl daha fazla Sapalarız diye düşünüyodu bu asgari + 2025 vergileri vs. Bahane oldu Şöyle söyliyeyim RTX 4000 serisinin üretimi Zaten bayadır durdu yani 5-6 ay hatta belki daha fazla oldu Hatta Amazon Amerika'ya vs. Girip bakarsan nerdeyse hiç...
  5. KaptanMC

Hocam hadi 5080 biraz pahalı bir kart Hızlı satmak için lansman fiyatı vs. Olabilir ama 5070 denilen kart Türkiye'de şuan en çok beklenilen kart ve 4090 gücünde dedikleri için İnsanlar çok fazla hyple'ndı Yani Lansman fiyatı almanız çok zor gibi yani normal lansman fiyatı 19.8K Türkiyede...
  6. KaptanMC

Katılıyorum Nvidia Fanboy'luğu yüzünden firmalar Kazıkları saplarken En yağlısı ve kalınından saplıyolar artık En kötüsüde insanların bikinçsiz olması firmalar kazıklamadan önce bide Youtuber'lar ile vs. Anlaşıp kardeşim ekran kartı'nın fiyatı çokk yüksek olacak dolar vs. bir şeyler söyle vs...
  7. KaptanMC

RX 7900XT değil ama RX 9070 Alırdım Şahsen Çünkü FSR 4 sadece ona gelecek ve FSR 4'te O bulanıklaşma vs. Kalmamış Mis gibi çözmüşler Ekran mükemmel gözüküyor Tabi daha çıkmadı ama 5070'ten pahalıya çıkarırsa satamayacaklarını bildikleri için muhtemelen 5070'den daha ucuza çıkaracaklar bence...
  8. KaptanMC

Knk Öncelikle kb ama Yanlış biliyorsun veya Türkiye'de yaşadığımızı unutuyorsun Lasman fiyatı vs. Türkiyede bi işe yaramıyor malesef Çok fazla Nvidia Fanboy'u var çıkar çıkmaz fiyat vs. Önemsemeden hatta elinde 4090 bile olsa gidip yeni çıkanı alıyor tıpkı Apple bağımlısı kızlar gibi neyse Bu...
  9. KaptanMC

Hazır sistem toplamak istiyorum RTX 4070Super/Ti Super 1080P

Hocam Zaten (CS 2/Valorant/COD/Apex Legends) vs. Gibi online FPS oyunları hariç Oyunlarda İnsanlar 80fps'den sonrasını fark etmiyor (Hikayeli oyunlarda) He diğer tarz MOBA vs. Gibi oyunlarıda katarsak 180hz üstünü fark edemezsiniz zaten yukarda saydığım online FPS oyunlarında'da 240hz üzeri...
  10. KaptanMC

CSGO 2 fps düşmeye başladı.

Muhtemelen Valve Kaynaklı bir sorundur Bende 1-2 gün önce İnternet cafe'ye gitmiştim bulgisayarım patladığı için Uzun zamandır CS Oynamamıştım neyse az CS oynayayım dedim Ben'de de nadiren Drop griyordu ve FPS çok dalgalanıyordu. Kısaca Oyun kaynaklı sorun Adamlarda cidden bi degişim o kadar...
  11. KaptanMC

Büyüme geriliği hastalığına doktor bakar mı?

Yani ben 18 yaşındayım ve 1.68 boyundayım geçen Sene 17 yaşımdayken gitmiştim Hiç bir Şey vermediler Sadece Vitamin ilacı verdiler Ayrıca 17 yaşımdaki kardeşim 1.85 15 yaşındaki kardeşim 1.77 Cidden nasıl okuyorda sana büyüme geriliği teşhisi konuyorda bana konulmuyor ve vitamin verip...
  12. KaptanMC

Kargoculuk mu üniversite mi

Yani onu bunu bilmem ama Süt ve Süt ürınleri Teknoloji'si dedin bölümü bile ilk kez duyuyorum Yani Kb ama Bana biraz boş bir bölüm gibi geldi yani boş'tan kastım Üniversite bittiğinde rahatça iş bulabileceğini pek sanmıyorum Yani onun yerine meslek lisesi okuyup elektirikçi vs. Olan bir insan...
  13. KaptanMC

Hazır sistem almak için en güvenilir site önerisi

Yani Normalde 2 sene öncesine kadar toplama Sistemleri savunuyorum Ama malesef günümüzde FAiş fiyatlar Aşırı arttığı için Hazır sistemlerde Firmalar bazen %70 kâr değilde %60 vs. Yapıyorlar bu sayede hazır sistemler daha ucuz olabiliyor ama tabi iki kesin değil yani piyasada şuan Bı o kadar'da...
  14. KaptanMC

18 yaş altı konaklama

He yurt ise farklı ben Normal yani Bodrum'da yaşıyor diye düşündüm +Resmi/kurumsal Olmayan Yerleri Deneyebilirsiniz Yani Otellerde vs. Güvenlik/+ bazı sebeplerden dolayı vs. 18 altı kabul etmiyor Bazı yerler'de hiç sorun olmuyor Yani gideceğin yerin kalitesine bağlı bı tık'ta Ayrıca Bodrum'da...
  15. KaptanMC

Yüz tenimi nasıl beyazlatabilirim?

Beyazlatma konusunda başta Kore olmak üzere Kore/çin ve japon kaynaklara bak Veya Yabancı İngikizce Konuşulan DC'ler gruplarında Saydığım Ülkelerden bir arkadaş edinip tavsiye işte Adamların gerçekte yüzleri o kadar beyaz değil çok fazla bakım yapıyorlar (Saydığım ülkelerde özelliklede çin'de...
  16. KaptanMC

18 yaş altı konaklama

Yani Onun İçin Kalkıp Bodrum'a Gidiyorsan Demek ki senin için değerli veya Çok yakın arkadassınız demektir yüksek olasılıkla Eğer öyleyse neden Evine Davet etmiyor veya sen mi onlarda Kalmak istemiyorsun??? (Veya arkadaş kızmı)
  17. KaptanMC

Yardım Faceit oynayan CS2 arkadaşı arıyorum

Reis monitör'ün kaç İnç ??
  18. KaptanMC

Tuttu tutmadı oyunu.

Tutmadı Alttaki Büyük Göğüslü Anime Kızları'nı Seviyor
  19. KaptanMC

Bilgisayarım nasıl (güncellendi)

Masa Bildiğin Trendyol Gaming Masası diye Sattıkları Çok Çirkin Gereksiz bir masa Yazdığın Sistem Özelliklerine bakarsak Para Konusun'da bir sıkıntın yok gibi Bu yüzden Tavsiyem Yeni Daha Sade bir masa al Daha profesyonel/İyi gözükür Yani MDF düz Beyaz Masa Alsan bile buasadan daha iyi gözükür...
  20. KaptanMC

LG UltraGear 27GR75Q-B 27'' 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz

Şansa bak .. XD
Top Bottom