Neler Yeni

CSGO 2 fps düşmeye başladı.

egegull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ege Gül
Arkadaslar sistemim iyi ama 1-2 hafta oncesine gore cs go da daha dusuk fps aliyorum ve ani drop giriyor nadir. Sizce bu guncellemedendolayi falan mi sizdede bole bir sorun var mi bilgilendirirseniz sevinirim.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,968
İsim
Oğuz
Kaç fps alıyorsun

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
Muhtemelen Valve Kaynaklı bir sorundur Bende 1-2 gün önce İnternet cafe'ye gitmiştim bulgisayarım patladığı için Uzun zamandır CS Oynamamıştım neyse az CS oynayayım dedim Ben'de de nadiren Drop griyordu ve FPS çok dalgalanıyordu.

Kısaca Oyun kaynaklı sorun

Adamlarda cidden bi degişim o kadar para kazandıkları oyunu geliştiriyorlar buglar'ı düzeltmiyorlar Optimizasyon desen zaten yerlerde sürünüyor Steam Topluluk pazarı bile bug'lı ama
Gabe Newell Abimiz Hayla Yatında yatıyor ve umursamıyor

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Arkadaslar sistemim iyi ama 1-2 hafta oncesine gore cs go da daha dusuk fps aliyorum ve ani drop giriyor nadir. Sizce bu guncellemedendolayi falan mi sizdede bole bir sorun var mi bilgilendirirseniz sevinirim.
Cs2de dimi benim arkada dropsuz oynarken aniden drop yemeye başladı. Bendede düşüşler var .

egegull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ege Gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen Valve Kaynaklı bir sorundur Bende 1-2 gün önce İnternet cafe'ye gitmiştim bulgisayarım patladığı için Uzun zamandır CS Oynamamıştım neyse az CS oynayayım dedim Ben'de de nadiren Drop griyordu ve FPS çok dalgalanıyordu.

Kısaca Oyun kaynaklı sorun

Adamlarda cidden bi degişim o kadar para kazandıkları oyunu geliştiriyorlar buglar'ı düzeltmiyorlar Optimizasyon desen zaten yerlerde sürünüyor Steam Topluluk pazarı bile bug'lı ama
Gabe Newell Abimiz Hayla Yatında yatıyor ve umursamıyor
gercekten oyle oyunun icine ediyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cs2de dimi benim arkada dropsuz oynarken aniden drop yemeye başladı. Bendede düşüşler var .
valla yuksek grafiklerde oynuyordum islemcimde iyi aslinda yuksek fpsle oynuyordum bu ara dusmeye basladi bende anlamadim

Kaç fps alıyorsun
normalde catisma sirasidna 300 fln oluyordu bu ara 220 lere hatta nadir 190 a kadar ani düşüş de oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Mehmed Efe
Bu hafta baya cs oynadım sorun yoktu bende. En son pazar akşam oynadım. Geforce now ultimate

Ama cs2 ilk çıktığında olan yüksek fps alsam bile akıcı olmaması ve drop sorununu garip şekilde vsync açarak çözdüm.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
gercekten oyle oyunun icine ediyorlar.

valla yuksek grafiklerde oynuyordum islemcimde iyi aslinda yuksek fpsle oynuyordum bu ara dusmeye basladi bende anlamadim

normalde catisma sirasidna 300 fln oluyordu bu ara 220 lere hatta nadir 190 a kadar ani düşüş de oluyor.
Öyle hocam öyle bizde orta yüksek oynuyorduk bi anda fps düşüşü droplar olmaya başladı .

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,968
İsim
Oğuz
Yüksek ayarda oynaman çok anlamsız. 1024 ve düşük ayarda oyna.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,140
Üyeler
168,244
Son üye
memna
Top Bottom