Cs2de dimi benim arkada dropsuz oynarken aniden drop yemeye başladı. Bendede düşüşler var .Arkadaslar sistemim iyi ama 1-2 hafta oncesine gore cs go da daha dusuk fps aliyorum ve ani drop giriyor nadir. Sizce bu guncellemedendolayi falan mi sizdede bole bir sorun var mi bilgilendirirseniz sevinirim.
gercekten oyle oyunun icine ediyorlar.Muhtemelen Valve Kaynaklı bir sorundur Bende 1-2 gün önce İnternet cafe'ye gitmiştim bulgisayarım patladığı için Uzun zamandır CS Oynamamıştım neyse az CS oynayayım dedim Ben'de de nadiren Drop griyordu ve FPS çok dalgalanıyordu.
Kısaca Oyun kaynaklı sorun
Adamlarda cidden bi degişim o kadar para kazandıkları oyunu geliştiriyorlar buglar'ı düzeltmiyorlar Optimizasyon desen zaten yerlerde sürünüyor Steam Topluluk pazarı bile bug'lı ama
Gabe Newell Abimiz Hayla Yatında yatıyor ve umursamıyor
valla yuksek grafiklerde oynuyordum islemcimde iyi aslinda yuksek fpsle oynuyordum bu ara dusmeye basladi bende anlamadimCs2de dimi benim arkada dropsuz oynarken aniden drop yemeye başladı. Bendede düşüşler var .
normalde catisma sirasidna 300 fln oluyordu bu ara 220 lere hatta nadir 190 a kadar ani düşüş de oluyor.Kaç fps alıyorsun
Bu hafta baya cs oynadım sorun yoktu bende. En son pazar akşam oynadım. Geforce now ultimateArkadaslar sistemim iyi ama 1-2 hafta oncesine gore cs go da daha dusuk fps aliyorum ve ani drop giriyor nadir. Sizce bu guncellemedendolayi falan mi sizdede bole bir sorun var mi bilgilendirirseniz sevinirim.
Öyle hocam öyle bizde orta yüksek oynuyorduk bi anda fps düşüşü droplar olmaya başladı .gercekten oyle oyunun icine ediyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla yuksek grafiklerde oynuyordum islemcimde iyi aslinda yuksek fpsle oynuyordum bu ara dusmeye basladi bende anlamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:
normalde catisma sirasidna 300 fln oluyordu bu ara 220 lere hatta nadir 190 a kadar ani düşüş de oluyor.
Yüksek ayarda oynaman çok anlamsız. 1024 ve düşük ayarda oyna.normalde catisma sirasidna 300 fln oluyordu bu ara 220 lere hatta nadir 190 a kadar ani düşüş de oluyor.