Arama sonuçları: *

1. freygasm

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Son dk 3 tane çektim en kötü aldığım fiyattan veririm
  2. freygasm

Bi tane iptal edin de çekem yav
  3. freygasm

3.5 4k bandından kablosuz klavye öneri lazım (iso, 100%)

Ayrıca fotoya aldanmayın, siyah da iso;
  4. freygasm

Hocam 2024te switchleri lehimli klavye almak akıl işi değil. Sebebi; Switchler her halukarda bir gün çift tıklama,basmama sorunu yaşatıcak size bunun için ya garantiye gidiceksiniz garanti bittiğinde de klavye çöpe gidicek. Attığım klavye ise hot swap, çift basma veya basmama yaptığında...
  5. freygasm

https://www.gaming.gen.tr/urun/267182/glorious-gmmk2-rgb-kablolu-fox-linear-switch-mekanik-siyah-gaming-klavye-glo-gmmk2-96-fox-iso-b-tr/ https://www.gaming.gen.tr/urun/267155/glorious-gmmk2-rgb-kablolu-fox-linear-switch-mekanik-beyaz-gaming-klavye-glo-gmmk2-96-fox-iso-w-tr/
  6. freygasm

Ben hiç siyah almadım ama sanırım öyle, hiç south siyah görmedim. 1732556996 Shift fn e basıp durdurabilir veya sabitleyebilirsiniz.
  7. freygasm

Ayrı karton kutu south sanırım. Bana da öyle geldi south.
  8. freygasm

O adam da ticaret için alıyordur, ciddi anlamda trnin bitki örtüsü f75 oldu. 29ekimden beri sıkıntısız şekilde stokta. Apex ilk gün bitmişti mesela.
  9. freygasm

Her şeyi almak zorunda değil o zaman. Kampanyalı sistemleri de herkes alamıyor o mantıkta herkese hakkımızı haram edebilme yetkisi doğmuyor.
  10. freygasm

Yani şimdi sınırlı bir ürün olsa öyle düşünmek tamam da 1ay boyunca stokta kaldı şimdi mi aklına geldi insanların almak derim yani... Çevremde herkese aldırdım kendim fazla almadım ama alan adama da bir şey denmez bu durumda, parası vardır alıyordur
  11. freygasm

Asus Geri Ödeme Kampanyası 13 Ağustos - 23 Eylül 2024

[email protected] BIC kodunu ben de o şekilde aldım mail atın İngilizce yardımcı olurlar istedikleri şeyleri söylerler.
  12. freygasm

Asus Geri Ödeme Kampanyası 13 Ağustos - 23 Eylül 2024

Approved yazıyor ve 15gün içerisinde gelmediyse eksik bilgiden kaynaklanıyor. Bana da gelmedi mail attım bic kodu iban isim soy isim istediler 5gün sonra yattı. 1732543958 .
  13. freygasm

2K TL Mouse önerisi.

Evet güvenilir.
  14. freygasm

2K TL Mouse önerisi.

Zenith proya da fury level z1e de yönelebilirsin. Ama önerim linkteki ürün olur öncesinde. Daha çok renk seçeneği, gpx cloneu ve kalite kontrol sorunu pek görmediğim bir model. 4khz aynı şekilde.
  15. freygasm

2K TL Mouse önerisi.

Siparişin gelir evet ama siparişin kusurlu gelirse geçmiş olsun. Boktan bir "kutusu açılmış ürün iade olmaz" yazısıyla kullanıcının hakkı hiçe sayılıyor. Kusurlu gelirse ürün serviste beklemek zorundasın. O da canları nasıl isterse o şekilde değerlendirilir. Rational keysten; mchoose a5 al...
  16. freygasm

Wraith W75 alınır mı

Alınmaz. Wraithtten skatez harici bir şey almayı bırak kendi ürettiği klavye de alınmaz. Kusurlu ürün geldiğinde siteye yazdıkları boktan bir '' Paketi açılmış ürün iade edilemez" yazısından dolayı size yolladıkları kusurlu ürünleri ya kullanmak zorundasınız ya da koşulsuz şartsız 14gün iade...
  17. freygasm

🔥İndirim 🔥16 Parça Sebze Dilimleyici 103TL🔥

Neye dayanarak çöp? Kullandınız mı?
  18. freygasm

Nasıl OC yapabilirim

A520 ile oc yapamazsin.
  19. freygasm

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Skatezin maaliyeti ne ki :D
Top Bottom