Amd34
80+ Silver
Düzgün konuş cezayı yiyince akıllanırsıntamam 2 tane alırsın 3-4 bile okey ama 10'ar tane almak hayvanlık bence
Düzgün konuş cezayı yiyince akıllanırsıntamam 2 tane alırsın 3-4 bile okey ama 10'ar tane almak hayvanlık bence
aaaaaaaaaa bumbibilibi
Fark neçince gelenler, 2. seri olanlar, mng ile gelenler south; diğerleri north gelmiş sanırım
belki adam yeni gördü forumda yada foruma yeni girdiYani şimdi sınırlı bir ürün olsa öyle düşünmek tamam da 1ay boyunca stokta kaldı şimdi mi aklına geldi insanların almak derim yani... Çevremde herkese aldırdım kendim fazla almadım ama alan adama da bir şey denmez bu durumda, parası vardır alıyordur
gümrük kapısından alabilir miyim la ağlasam adamlara abi nolur verin diye xDdayınısı 2mizinde aynı uçakta gitmeye nedersin
Aynı seri no var mavi siyah kutuda gelen north karton kutudakini açmadımBu ayrı karton kutuda gelenler ilk gelenlerden farklı mıydı? Bu south diğerleri north gibi..
Bize bu videodaki gibi bileklik lazım
NAMIDİĞER ''DELIKANLI KLAVYESİ'' İSTEYENLER ALABİLİR. BU KLAVYE YERİNE BAŞKA KLAVYE SEÇEN DUBAİ ÇİKOLATASI YİYEN ERKEKLER GİBİDİR.
*******(SWİTCHLER)
*******BEYAZ KLAVYE>> ''LEOBOG REAPER SWİTCH''
*****BEYAZ KLAVYE SES TESTİ*******
*******(TEMUDA İNDİRİM KODLARI, DAHA FAZLA DA OLABİLİR AZ DA BİLMİYORUM İLK ALIŞVERİŞİM.)*******
ANA EKRANDA ARAMA KISMINA act695556, dpp3976 VE vrgtr15030 KODLARINI GİRİN BEN O ŞEKİLDE BİRAZ İNDİRİM YAPMIŞTIM. TELEFONDAN UYGULAMA ÜZERİNDEN YAPTIM.
*******SİYAH KLAVYE>> ''GRAYWOOD V3''
*******SİYAH KLAVYE SES TESTİ*******
Her şeyi almak zorunda değil o zaman. Kampanyalı sistemleri de herkes alamıyor o mantıkta herkese hakkımızı haram edebilme yetkisi doğmuyor.belki adam yeni gördü forumda yada foruma yeni girdi
Fn+shiftHocam esc nin yanındaki ışık ve esc nin altındaki tuşun ışığı sabit yapılıyormu
O adam da ticaret için alıyordur, ciddi anlamda trnin bitki örtüsü f75 oldu. 29ekimden beri sıkıntısız şekilde stokta. Apex ilk gün bitmişti mesela.tamam 2 tane alırsın 3-4 bile okey ama 10'ar tane almak hayvanlık bence
Bunuda yeni görmesin hocam onlarca sayfada paylaşıldı tiktok'a kadar dustubelki adam yeni gördü forumda yada foruma yeni girdi