Neler Yeni

3.5 4k bandından kablosuz klavye öneri lazım (iso, 100%)

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Volkan Korkmaz
Selamlar, çalışırken kablolu gerçekten zorluyor, kasa masanın altında olduğu için kablo kısa olduğu için ucu ucuna duruyorum diyebilirim, o nedenle artık yeni bir klavye arayışına girdim.

Benim için önemli olan iso tipi klavye olması (soldakini shift in yanında < > tuşunun olması), ve 100% tercih ediyorum uzun olsun numlock vs olsun, hatta olursa mediaplayer tuşları da olsun harika olur

klavye için https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCYXLPCJ?tag=akakceprime-21&psc=1 bunu almayı düşünüyordum fakat bunun kablolu olduğunu bilmiyordum ondan size danışmak istedim fikirlerinizi önemsiyorum hatta alıyorum, şimdiden yazan herkesin eline koluna sağlık <3

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Volkan Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
beyaz olanda benim ihtiyacım olan tuşlar mevcut, peki benim konudaki attığım klavye ile karşılaştırırsanız nasıl bir fark var, bilmediğimden soruyorum

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
beyaz olanda benim ihtiyacım olan tuşlar mevcut, peki benim konudaki attığım klavye ile karşılaştırırsanız nasıl bir fark var, bilmediğimden soruyorum
Hocam 2024te switchleri lehimli klavye almak akıl işi değil. Sebebi;
Switchler her halukarda bir gün çift tıklama,basmama sorunu yaşatıcak size bunun için ya garantiye gidiceksiniz garanti bittiğinde de klavye çöpe gidicek. Attığım klavye ise hot swap, çift basma veya basmama yaptığında 20-30tlye switch alıp takıp hayatınıza devam ediceksiniz sorunsuz şekilde.
Ayrıca üst kısmı da aluminyum, premiumluk katıyor. Eğer yurtdışından getirme şansınız var ise monsgeek m5ler de çok çok çok iyi ürünler. Hazır hali 4.5-5kya geliyor.
%100 kimseye önermiyorum ama yazılımcıların ihtiyacı olabiliyor. İstemeseniz çok daha başka modeller önerebilirdim ama şuan için %100 olarak alabileceğiniz klavye sınırlı.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
Ayrıca fotoya aldanmayın, siyah da iso;
1732564587996.png

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Volkan Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
gerçi kabloluymuş bunlar kablosuz arayışındayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen farkettim fakat kabloluymuş bu hocam varmı başka öneriniz
Iso'yu hayatınızdan çıkarırsanız mükemmel klavyedir. Ayrıca kablosuz.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Burak
gerçi kabloluymuş bunlar kablosuz arayışındayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen farkettim fakat kabloluymuş bu hocam varmı başka öneriniz
Ajazz A820 pro nasıl hocam bir inceleyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç