Neler Yeni

3.5 4k bandından kablosuz klavye öneri lazım (iso, 100%)

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Volkan Korkmaz
Merhaba aynı şekilde bi klavye arayışım var bulursanız haber verir misiniz? Ben %100 iso kablolu klavyeden aula f75e geçtim hayatım karardı kod yazarken aşırı çile oluyor :D O nedenle bunu satıp büyük klavyeye dönücem sakın aynı hata düşmeyin kod yazanlar için imkansız bir klavye
Merhabalar, evet kesinlikle katılıyorum, daha öncesinde yurt dışından eng klavye almıştım, kullanması zulüm. Gerçekten güzel bir arayıştayım, eğer bulursam kesinlikle haber vereceğim ve düşünmeden alacağım

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Selamlar, çalışırken kablolu gerçekten zorluyor, kasa masanın altında olduğu için kablo kısa olduğu için ucu ucuna duruyorum diyebilirim, o nedenle artık yeni bir klavye arayışına girdim.

Benim için önemli olan iso tipi klavye olması (soldakini shift in yanında < > tuşunun olması), ve 100% tercih ediyorum uzun olsun numlock vs olsun, hatta olursa mediaplayer tuşları da olsun harika olur

klavye için https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCYXLPCJ?tag=akakceprime-21&psc=1 bunu almayı düşünüyordum fakat bunun kablolu olduğunu bilmiyordum ondan size danışmak istedim fikirlerinizi önemsiyorum hatta alıyorum, şimdiden yazan herkesin eline koluna sağlık <3
@Ripple

Asus Rog Flare II olabilir. Z'nin yanındaki tuşa istediğiniz tuşu atadığınızda sorununuz çözülüyor.
%100 klavye, bluetooth, wi-fi, bilek desteği ne ararsanız var.

Sadece fiyat üzüyor. O yüzden 2. el bakılabilir.

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Volkan Korkmaz
Dünden beri yine baktım böyle bir klavye yok resmen. Bunlar yüzünden kabloluya döneceğim :D
Gerçekten yok ya, kablolu da çok sıkıntı hem görüntü açısından hem mesafe açısından, arkadaşın attığı linkteki gibi tuşa atama yaparak çözeriz ama onunda fiyatı üzüyor çok yükseliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ripple

Asus Rog Flare II olabilir. Z'nin yanındaki tuşa istediğiniz tuşu atadığınızda sorununuz çözülüyor.
%100 klavye, bluetooth, wi-fi, bilek desteği ne ararsanız var.

Sadece fiyat üzüyor. O yüzden 2. el bakılabilir.
https://www.monsternotebook.com.tr/klavye/pusat-business-pro-kablosuz-metal-klavye/ bu tarz klavyeler nasıl oluyor peki tavsiye eder misiniz, çünkü gerçekten üst segmentlerde ya fiyat çok artıyor ya da istediğimiz bir özellik yer almıyor

gerçi baktım şimdi bluetooth lu olduğu için bilgisayar kapanıp açıldığında tekrar bağlamak gerekiyormuş vs vs. çok kötü

Son düzenleme:

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Gerçekten yok ya, kablolu da çok sıkıntı hem görüntü açısından hem mesafe açısından, arkadaşın attığı linkteki gibi tuşa atama yaparak çözeriz ama onunda fiyatı üzüyor çok yükseliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.monsternotebook.com.tr/klavye/pusat-business-pro-kablosuz-metal-klavye/ bu tarz klavyeler nasıl oluyor peki tavsiye eder misiniz, çünkü gerçekten üst segmentlerde ya fiyat çok artıyor ya da istediğimiz bir özellik yer almıyor

gerçi baktım şimdi bluetooth lu olduğu için bilgisayar kapanıp açıldığında tekrar bağlamak gerekiyormuş vs vs. çok kötü
Monster hakkında ne desem boş, hiç deneyimim yok hocam. Bağlantı işi bir bluetooth adaptör ile çok rahat çözülebilir. Sürekli bağlanma ihtiyacı kalmaz. Bir kez bağlar geçersiniz.

priyuTyoourus

80+ Bronze
İstediğiniz şekilde bulmak zor maalesef.

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Volkan Korkmaz
İstediğiniz şekilde bulmak zor maalesef.

Evet farkettim, z nin yanında < > tuşlarından vazgeçtim numlock daha önemli, ama z nin yanında başka tuş olursa atama yapabilirim o da benim hayatımı kurturabilir, bu klavye de güzelmiş keşke numlock olsaydı

priyuTyoourus

80+ Bronze
Evet farkettim, z nin yanında < > tuşlarından vazgeçtim numlock daha önemli, ama z nin yanında başka tuş olursa atama yapabilirim o da benim hayatımı kurturabilir, bu klavye de güzelmiş keşke numlock olsaydı

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Volkan Korkmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,563