Neler Yeni

3.5 4k bandından kablosuz klavye öneri lazım (iso, 100%)

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Volkan Korkmaz
Tam buldum derken hep 1 özellik eksik kalıyor. Bi kaç tane bulabildim fakat onlarda tr de yok mecbur bir şeyden mahrum kalınacak.
Öncelikle size çok teşekkür ederim, bende bulamamıştım, kablolu olsa z nin yanında bir tuş olsa < > olması önemsiz olsa atama yapılabilir, ama numlock önemli benim için, birde şu seçenekleri değerlendirebilirim; kablosuz, numlocksuz, iso klavye, sizce birşeyler çıkabilir mi bu bütçelerde, 4.5k ya çıkabilirim en fazla

priyuTyoourus

80+ Bronze
Öncelikle size çok teşekkür ederim, bende bulamamıştım, kablolu olsa z nin yanında bir tuş olsa < > olması önemsiz olsa atama yapılabilir, ama numlock önemli benim için, birde şu seçenekleri değerlendirebilirim; kablosuz, numlocksuz, iso klavye, sizce birşeyler çıkabilir mi bu bütçelerde, 4.5k ya çıkabilirim en fazla
O zaman wraith sitesinde ki akko klavyeyi değerlendirebilirsiniz bu iş için bütçeye uygun olan en iyi seçenek budur bence. Bende böyle bir klavye arıyordum fakat bütçeme uygun bulamayınca rampage kullanmaya başladım ve 3 senedir de kullanıyorum ve işimide yarıyor. Aldıktan sonra büyük bir eksiklik olmadığı sürece alışırsınız bence. Klavyenin mavi tuşları eriyor birde space sallanıyor. (Fotoda küçüktür büyüktür yok fakat klavyede var)
klavyem: https://www.incehesap.com/everest-rampage-kb-r01-oyuncu-gaming-klavye-fiyati-34531/

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Volkan Korkmaz
O zaman wraith sitesinde ki akko klavyeyi değerlendirebilirsiniz bu iş için bütçeye uygun olan en iyi seçenek budur bence. Bende böyle bir klavye arıyordum fakat bütçeme uygun bulamayınca rampage kullanmaya başladım ve 3 senedir de kullanıyorum ve işimide yarıyor. Aldıktan sonra büyük bir eksiklik olmadığı sürece alışırsınız bence. Klavyenin mavi tuşları eriyor birde space sallanıyor. (Fotoda küçüktür büyüktür yok fakat klavyede var)
klavyem: https://www.incehesap.com/everest-rampage-kb-r01-oyuncu-gaming-klavye-fiyati-34531/
Benim aslında ilk tercihim numlock olması olur öyle bir öneriniz olur mu son olarak, benimde aslında klavyem çok çok eski bir model, çok inandırıcı gelmeyebilir ama 12 13 yıldır kullanıyorum, hala sapasağlam, ama işte artık yenilemek gerekiyor diye arayıştayım, aynı şekilde eşim de yazılımcı o da istiyor klavye iki tane alacağım bulabilsem

priyuTyoourus

80+ Bronze
Benim aslında ilk tercihim numlock olması olur öyle bir öneriniz olur mu son olarak, benimde aslında klavyem çok çok eski bir model, çok inandırıcı gelmeyebilir ama 12 13 yıldır kullanıyorum, hala sapasağlam, ama işte artık yenilemek gerekiyor diye arayıştayım, aynı şekilde eşim de yazılımcı o da istiyor klavye iki tane alacağım bulabilsem
Numlock ve kablosuz olacak doğrumudur, bu iki özelliği baz alarak tekrar bi müsait olduğumda göz atarım. Diğer özellikleri var yok diye belirtirim.
12 sene iddalıymış ama inanırım, eskiler her zaman daha iyiydi.

priyuTyoourus

80+ Bronze
Kusura bakmayın geç yazıyorum, seçenekler içime sinmediği için onları önermek istemedim. Bir kaç tane güzel klavye buldum fakat bunları TR de bulamadım, bulunanlar ise 7k civarında. Ayrıca mekanik olup numpad olan kablolu, kablosuz olup numpad olan klavye de mekanik değil bu yüzden daha fazla arama yaptım ama bunları bir arada bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer numpad i ayrı olarak almayı düşünürseniz %60 klavye alıp daha sonra yanına sadece numpad alınabilir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,568
Üyeler
163,684
Son üye