Arama sonuçları: *

1. M

Oyundayken hareket etmek bir yeri fethetmekten daha zor

arkadaşlar normal kullanımda problem yok ama oyundayken sadece w ye bastığımda takılıyor böyle durmadan çekip salıyorum gibi oluyor ama sadece basılı tutuyorum. O haldeyken başka tuşa basınca düzeliyor. Örnek ekte bunu nasıl çözerim yada sorunun kaynağı nedir ? (her oyunda oluyor sadece ac:unity...
  2. M

James Donkey 720 Boğuk Ses

kulaklığın sesi çok boğuk geliyor sebebi nedir ?
  3. M

Yardım James Donkey 720 mi almalı Rampage R36 mı?

iki kulaklıkta var bende ve jd720 r drop yanında çöp sesi o kadar boğuk geliyor ki jd nin hiç önermem 8 aydır rampage drop kullanıyorum ve üstüne kola bile döktüm kaç kere yere vurdu sertçe hiç bir sıkıntısı yok. sonuna kadar r36
  4. M

gta 4 görev görünmüyor

GTA 4'te telefona Brucie'den mesaj geliyor görev falan bir şeyler karıştırıyor. İnternet Cafe'ye gidiyorum maili cevaplıyorum ama bir görev geldiği yok. Neden böyle oluyor? Zaten oyunun sonuna geldim ama görev falan geldiği yok. .
  5. M

İnternet Hızı Sorunu

hayır onu biliyorum download hızı artmasına rağmen steamdaki hız hala aynı değişmesi lazım normalde
  6. M

İnternet Hızı Sorunu

Arkadaşlar önceden adaptör ile internete bağlanıyordum ve bilgisayara 8 mbps internet geliyordu. oyunlarda yüksek ping oluyordu sık sık. Artık kablo ile bağladık ve 10-12 mbps gibi bişey geliyor. Ping düzeldi eskisi gibi ping çıkmıyor çok nadir oluyor fakat steam indirme hızı hala aynı önceden...
  7. M

GTA IV cd keyimi göremiyorum

baktım ama yok orda seçenek
  8. M

steam
  9. M

Hiçbir şekilde cd keyi bulamadım nasıl bulabilrim bunu
  10. M

GTA 4 Rockstar Games Hatası

nasıl olacak o ?
  11. M

GTA 4 Rockstar Games Hatası

Oyun orjinal fakat açtığımda ekteki hatayı veriyor çözümü nedir ?
  12. M

HDMI Kablo oynayınca ekran gidiyor

1.4 model bi hdmi kablo var birde Samsung monitör var 21.5 inç 60 hz hdmi kablosu azıcık oynadığında ekran gidip geliyor. Sorun kabloda mı yoksa monitörde mi ?
  13. M

Sıcaklık değerleri nasıldır

3600 ve 2060 için değerler nasıl oyun assassins creed 3
  14. M

Yardım Bilgisayar açıldığında uçak uçuyor gibi

Hayır hep aynı hızda frisby fc9315g kasa
  15. M

Hoparlörden cızırtı geliyor neden?

Açıkçası 10 senelik kasada da cızırtı geliyordu bende şimdi daha dün gelen bilgisayarda da cızırtı geliyor sebebi kasa değildir bence
  16. M

Yardım Bilgisayar açıldığında uçak uçuyor gibi

Kasa fanları o kadar hızlı dönüyor ki çok ses çıkarıyor ve bu rahatsız edici. Bunu nasıl çözebilirim kumanda var ama fan ayarları yok orada.
  17. M

Yardım Acil yardım ekranda çizgi var

Hayır hdmi kablo var düz
  18. M

Yardım Acil yardım ekranda çizgi var

Arkadaşlar bugün olmaya başladı oyun oynarken başladı ekranda aniden bi pembe mor karışık bi çizgi belirdi gitti saliselik bi olay ara sıra oldu 40 dakikalık oyunda 3.4 kere sebebi ekran kartı mı yoksa monitör mü ha birde ekran arada siyah olup geri düzeliyor yani gidip geliyo 1 saniye sürüyor o...
  19. M

Ekrandaki mor çizgiler

Firma ile iletişimde geçeriz bugün olmadı driver güncellememiştim onu yapcam şimdi inşallah düzelir
  20. M

Ekrandaki mor çizgiler

Yapma ya şimdi bi korktum
Top Bottom