Neler Yeni

Yardım James Donkey 720 mi almalı Rampage R36 mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Namık
Merhaba arkadaşlar.
Son günlerde oyun oynarken kulaklık ihtiyacı hasıl oldu. En az 4 yıl olmak üzere telefon, ps4te de kullanabilmek istiyorum ve azami 450₺ bütçe ayırabildim. En geç 11 kasımda sipariş vermeyi düşünüyorum. Araştırmalardan çıkardığıma göre kulaklıklardan birinde bir özellik yok ise mutlaka diğerlerinde olmayan bir özellikle öne çıkıyor. Mesela birinde çıkarılabilir mikrofon yoksa titreşim özelliği bulunabiliyor veya kumandalı oluyor fakat USB bağlantılı olduğu için telefon, konsol gibi ürünlerde kullanılamıyor. İşte bu yüzden net olarak bir tanesinde karar kılamadım fakat aklımda iki isim kaldı: James Donkey 720 ve Rampage R36 Drop(drop plus değil)

Soru ise şu hangisini neden/niçin tercih etmeli?
Arada 75₺lik bir fark var; çift sürücülü ve titreşimli olması bu farka değer mi?
James Donkey 720 için jack aparatı alsak telefon ve ps4'te de kullanabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar.
Son günlerde oyun oynarken kulaklık ihtiyacı hasıl oldu. En az 4 yıl olmak üzere telefon, ps4te de kullanabilmek istiyorum ve azami 450₺ bütçe ayırabildim. En geç 11 kasımda sipariş vermeyi düşünüyorum. Araştırmalardan çıkardığıma göre kulaklıklardan birinde bir özellik yok ise mutlaka diğerlerinde olmayan bir özellikle öne çıkıyor. Mesela birinde çıkarılabilir mikrofon yoksa titreşim özelliği bulunabiliyor veya kumandalı oluyor fakat USB bağlantılı olduğu için telefon, konsol gibi ürünlerde kullanılamıyor. İşte bu yüzden net olarak bir tanesinde karar kılamadım fakat aklımda iki isim kaldı: James Donkey 720 ve Rampage R36 Drop(drop plus değil)

Soru ise şu hangisini neden/niçin tercih etmeli?
Arada 75₺lik bir fark var; çift sürücülü ve titreşimli olması bu farka değer mi?
James Donkey 720 için jack aparatı alsak telefon ve ps4'te de kullanabilir miyim?
Forumlarda bazı kimseler Rampage'i sakın alma, Rampage ise hiç düşünmeden başka marka al diyor. Bunun sebebi tam olarak nedir, neden bu kadar uzak durun diyorlar, üstelik Türk markasıymış?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Murat
iki kulaklıkta var bende ve jd720 r drop yanında çöp sesi o kadar boğuk geliyor ki jd nin hiç önermem 8 aydır rampage drop kullanıyorum ve üstüne kola bile döktüm kaç kere yere vurdu sertçe hiç bir sıkıntısı yok. sonuna kadar r36

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam