ArdaM
Reaksiyon skoru
6,730

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• biraderim sana varya 1 aydır ulaşmaya çalışıyorum oğlum nerede senin dc hesabım steamde h2o sen değil misin
    • Hahaha
    Reaksiyonlar: Mahmut Yılmaz
    B1L0
    B1L0
    hakkında kısmında iletişim bilgileri mevcut
    ArdaM
    ArdaM
    Pek zor olmasa gerek ya bana ulaşmak
    h2o kim bilmiyorum ama Discord nickim ardamemis, Instagram da ardamemis_
    Sıfır Apex Pro ve sıfır HyperX Cloud 3 Wireless satıyorum. Cloud 3 Wireless hiç açılmadı, mührü üstünde. Apex Pro'yu da satın aldığımda sağlamlığından emin olmak için açıp bir kere bilgisayarıma taktım. 5 dakika bile kullanılmadı.
    Avrupa'dan indirimden aldım ama böyle bir klavyeyi kullanmaktansa parasını tercih ederim, elimdeki klavyeden memnunum.
    Cloud 3 Wireless'ı ise kullanacaktım ama Avrupa'ya geri döneceğimi hatırladım. Bunu satıp kar edeyim, dönünce yine alırım diye satıyorum.
    Türkiye fiyatlarından biraz aşağı satacağım, fotoğraf çekip ilana koymam 1-2 gün sürer. O zamana kadar ilgilenen olursa yazabilir.
    Not: Apex Pro Nordic dizilimli, Türkiye'de de satılan modelden tek farkı ise Ö,Ç,Ş,İ,Ğ,Ü tuşlarının yerine Amerikan modelde noktalama işaretleri geçerken bu modelde aynı yerlerde İskandinav harfleri var. Dizilimde hiçbir fark yok. Hatta İskandinavlarda Ö de olduğundan Türkçeye daha bile yakın. İstediğiniz güvenceyi sunabilirim. 20 güne dönmeden satmak istiyorum.
    İstanbul’a taşınıp şurayı ziyaret etmemek olmazdı
    img_2550-jpeg.588058

Ekler

• IMG_2550.jpeg
      IMG_2550.jpeg
      2 MB · Hit: 10
    • IMG_2550.jpeg
      IMG_2550.jpeg
      2 MB · Hit: 91
    LoserIl
    LoserIl
    Ora nere :o
    ArdaM
    ArdaM
    1 yıl olmuş 🤣 Furylevel’ın stüdyosu
    LoserIl
    LoserIl
    Ben senin 4 yıl önceki minecraft 1.17 güncellemesi konunda denk geldim 1 yıl az kalır
    3 yıllık, kutusuz, garantisiz, type c kablosu bulunmayan ve pedleri aşınmış Drop Plus’ı 300’e vermekle hata mı yapıyorum acaba?

Kulaklık onun dışında sorunsuz durumda, aux kablosuyla mükemmel şekilde çalışıyor.
    Bayağıdır yatıyor ve ihtiyacım yok, adam otobüsle 50 km git gel yapacak yeni ped alacak toplam 100-150 masrafa girmiş olacak. Makul gibi geldi ama sorayım dedim
    DonanımFikir
    DonanımFikir
    Pedleri aşınmış 3 yıllık bir kulaklığı halen o fiyatı vermesi iyi bence.
    James Gg
    James Gg
    Ver gitsin
    ArdaM
    ArdaM
    Sattım gitti valla, havadan güzel para gelmiş oldu. Ama gerçekten güzel bir kulaklık, zamanının düşük bütçesiyle ne kadar güzel bir kulaklık olduğunu satmadan test ederken hatırladım. Bana da çok faydası dokundu kendisinin
    32015FEA-13B7-4330-AA8B-A280D51455F3.jpeg

Hangi SSD daha iyidir acil bakar mısınız
    James Gg
    James Gg
    Mld
    • Beğen
    Reaksiyonlar: ArdaM
    ArdaM
    ArdaM
    Valla Goodram olarak sipariş verdim hocam, MLD’nin de kutuda yazanın aksine 2000 civarı verdiğini okudum.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: James Gg
    ArdaM
    ArdaM
    4 gün geçti alalı, sağlık olsun
    • Beğen
    Reaksiyonlar: James Gg
    Sahibinden Param Güvende ile ürün satarken alıcı ürünü teslim alıp ürüne zarar verip iade ederse ne olur? Bu konuda satıcı olarak bir güvencem var mı? Bu hafta bilgisayarımı satacağım, nelere dikkat etmeliyim bilen biri yardımcı olursa sevinirim
    • Beğen
    Reaksiyonlar: MematiBaş🚬
    Windows XP Aşığıyım
    Windows XP Aşığıyım
    Parçaların seri numaralarını al ve beraberinde fseri numaralarıyla beraber fotoğraflarını çek. Ben bu kadar biliyorum
    MematiBaş🚬
    MematiBaş🚬
    videoya da çek.
    • Beğen
    ArdaM
    ArdaM
    Sağ olun.
    @MematiBaş🚬 Geçen açtığım konuda yardımcı olmuştun kanka o sistemde 8300’e okey dedi adam, sence üstüne 2000 civarı ekleyerek kampanyalardan, yılbaşı indirimi vs. ondan daha iyi bir kasa toplayabilir miyim?
    1660 Ti Ryzen 5 2600
    24686C98-A68A-49CF-B1CE-98E919F6C093.jpeg

Buralara gelmek hiç kolay olmadı 😎

1 yıl önce has Android, hatta Xiaomi fanıydım, hatayı 2021’de gördüm; 2022’de geçiş yaptım

Yeni telefon yeni başlangıçlar demektir, 100 videoluk ev ödevi arşivimden 5 videoyu ayırıp kendisini yok ediyor, emekleri için teşekkür ediyorum.
    :kappa:
    ArdaM
    ArdaM
    @Evil Belief farkındayım ama iPad 10. nesilin 6000 TL olmasına ihtimal vermiyorum, zaten çocuk kullanacağı için riske girmedim.
    iPhone 14’ün de 25-26k olacağını tahmin ediyorum, lansmandan sonra fiyat güncellemesinde 13’e zam da gelebilir. Aynı şekilde burada da riske girmek istemedim. Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz :kekw:
    Denizgezen
    Denizgezen
    Xiaomi fanıyım iphone alsam da iphone fanı olurum. İphone alacak para olsa keşke
    E
    Evil Belief
    Zaten bir kere bile iPhone kullanan birinin bir daha Android fanı olması mümkün değil
    64A166D2-14AC-4950-88DA-EDB718F49061.jpeg

Sonunda geldi. Renk seçimimden de memnun kaldım, lacivert fazla sevmeyen biri olarak Midnight beni şüphelendirmişti ama siyaha daha yakın, sadece ufak bir lacivert esintisi var. Açık siyah gibi 🧐
    Garantiye gönderdiğim, sağ ve sol kulak değişimi yapılan Airpods Pro'm hakkında yetkili servis aradı, bir sorun var mı memnun musunuz diye.
    Değişim sonrası aramaları bile güzel bir şey, üstüne "Yeni kulaklıkların üzerinde varsayılan olarak orta boy yerine küçük boy silikon geldi fakat eski kulaklığın uçları hala bende olduğundan sorun yok." dediğimde "Tamamdır, orta boyu da temin edip gönderelim o zaman" demeleri çok sevindirdi.

Apple ne satış sonrası ne de garanti değişimi sonrası desteğiyle asla pişman etmiyor. Tabii teknik servisin de etkisi büyük. 1 iş gününde sorunu teşhis edip yenisini gönderdikleri için Zentech Samsun şubesine de teşekkür ederim.
    IMG_20220809_161551.jpg

Hayırlı uğurlu olsun, Android'den Apple'a geçen kullanıcı olarak bir konu yayınlarım.
    ArdaM
    ArdaM
    Geçen akşamdan sonra 1 yıl tövbeliyim, ölüyordum 💀
    Gri Caner
    Gri Caner
    Şaka yaptım olm. Alkol içme. Alkol sadece hava atmak için içilir. Bunu ben değil psikoloji söylüyor.
    • Beğen
    ArdaM
    ArdaM
    Ya yanında birkaç yakın arkadaşın olunca, aşırıya kaçmadan arada çok zevkli olabiliyor. Ayda 1, maksimum 2 kere alırım; fazlasına ne param yeter, ne sağlıklı, ne de ailem fark etmeden yapabilirim. Zaten okul açılıyor, 12 sınıfta riskli
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,011
Üyeler
193,224
Son üye
LyriKery