Arama sonuçları: *

• Users: ArdaM
  • Order by date
  1. ArdaM

🟢 S24 Ultra server kayıt açıldı!

512 GB'ı 24.000'e aldım, Türkiye'ye dönünce bakacağım. Riskleri var mı?
  2. ArdaM

CS 2 CHARM PİYASASINI BİLENLER YARDIM

En nadiri gold değil, kırmızı. Bu charm hakkında Heyzeus'un videosu var
  3. ArdaM

s23 ultra server kayıt

S24 Ultra için de oluyor mu? İşlem detayları nedir? Litvanya'dayım, 512 GB S24 Ultra'yı 700 Euro'ya aldım dönerken getirmek istiyorum.
  4. ArdaM

🔥İndirim Razer Barracuda Mercury White 4.899,18 ₺

Yok, yaşamadım maalesef.
  5. ArdaM

KYK yurt çıkma ihtimali

Geçtiğimiz sene çok büyük oranda çıktı. Yeni açılan yurtlar oldu ve oralara doldurdular öğrencileri. Avcılar'da açılan 3000 erkek + 3000 kız kapasiteli yurttaydım ben de. Şansıma üniversitem Küçükçekmece'deydi de işime geldi ama Boğaziçi kazanan arkadaşıma da Avcılar'daki yurt çıktı. Konuma...
  6. ArdaM

TELEFON KONUMUNUN SÜREKLİ YURT DIŞINA ÇIKMASI

Bunu dene. Çeviri: Ayarlar - Genel - Tarih ve Saat - Otomatik Olarak Ayarla'yı kapat Ayarlar - Gizlilik ve Güvenlik - Konum Hizmetleri - Konum Hizmetleri'ni kapat İlk kapattığın ayarı geri aç İkinci kapattığın ayarı geri aç
  7. ArdaM

Fiat Linea 1.3 Multijet Easy nasıldır ?

Dedemde var 2015, paketini bilmiyorum, Bluetooth yoktu çakmak adaptörü takmıştı. Easy boş paket olduğuna göre onda da yoktur. Çok kullanmadım aracı, o fiyatlarda alternatifi nedir iyi midir bilemiyorum o yüzden. Sadece kasa çok dayanıksız, dedem yokuşta kaldıramayıp bir şekilde metal çöp...
  8. ArdaM

KYK Yurdunu 4 Kelime ile özetleyin? 🧳

Laptop setup'ı fark ettiysen 🤣 ama kural listesinde masaüstü bilgisayarın da yasak olduğunu söyleyen bir şey yok zaten. Yapanı da görmedik değil
  9. ArdaM

Fifine Ampligame A6 Neo Mikrofon İncelemesi

Çok yeni benim mikrofon ya, 2 ay oldu olmadı. Hasarsız, alan arkadaşım da 10 yıllık en yakın dostum. Sıfır almış gibi oldu yani, kutusu garantisi var, satıcı da benim zaten. Fifine'ı aldım, hemen de kargoya verdiler. Teşekkür ederim.
  10. ArdaM

Yakın arkadaşım mikrofon alacaktı, Seiren Mini'yi 1250 TL'ye kendisine sattım. Bana indirimle Fifine 1400'e geliyor. Seni dinleyip jeton da biriktirdim ama jetonla 17 TL'den fazla indirim yapmadı. Sağlık olsun, şimdi sipariş veriyorum.
  11. ArdaM

Bu fiyata Deathadder V2 olur mu?!

Yenilenmiş, kutusu açılıp iade edilmiş veya sorunlu çıkıp marka tarafından tamir edilmiş oluyor. Ayrıca ithal, 250 tl de ücreti var.
  12. ArdaM

İnşallah, teşekkür ederim. 1718203803 Bizim odada üç kişiyiz, baştaki 6 kişiden üçü gitti ve yenisi gelmedi. Bizden ve görevlilerden başka giren çıkan olmuyor. Son 3 günüm zaten, yurttan ayrılıyorum.
  13. ArdaM

Bildiğim kadarıyla geçen yıldan itibaren hepsi 6 kişilik ranzaya döndü. Avcılar Cerrah Mehmet Paşa 6. tipte kalıyorum ama aynı şekilde. 4 masa 4 kitaplık ve 4 kişilik ayakkabılık var ama 3 adet ranza var. Ben fazla memnun değilim, ama fiyatına göre mükemmel tabii ki. İlk yıl kalınır, sonrasında...
  14. ArdaM

Sosyal medya kullanmak bağımlılık yapar mı?

Tabii ki yapar. Bu kullanmaman gerektiği anlamına gelmiyor.
  15. ArdaM

14 Pro Max 49260 ₺ Ye Alınır MI ? Easycep

Yenilenmiş 14 Pro Max almak yerine 65.000'e sıfır 15 Pro alsanız daha mantıklı olmaz mı? Ben sıfır olmayan cihazla uğraşıp risk almak istemem, ayrıca en yenisi, en iyisi. Boyut ve batarya dışında Pro'nun farkı yok zaten.
  16. ArdaM

Eline sağlık, hayırlı olsun. Benim için küçük boyut biraz önemli, önümüzdeki seneyi Avrupa'da geçireceğim ve tüm setup'ım sırt çantama sığmalı. Şu an Seiren Mini kullanıyorum. Çok boyut farkı var mı, ve Seiren Mini'yi satıp bunu almaya değecek kadar fark var mı? Mikrofon tuşu ve gain güzel...
  17. ArdaM

Ben ikisini de kullandım, o konuda haklı olabilirsin. Kullandığım sürede bulamamıştım THX'i, şimdi hem Razer'ın hem THX'in sitesinde Barracuda X uyumlu yazıyor ama sanmıyorum. X modeli Synapse'te de görünmüyor. 3900'e indirimden almıştım, 1 hafta sonra 3500'e Barracuda düşünce aldım ve X'i iade...
  18. ArdaM

Emin misiniz? Synapse ayrı, THX ayrı. Ben bu program üzerinden ücretsiz denemeyi kullandım. Hatta kulaklığı ayrı cihaz olarak gösteriyor, o da hala bilgisayarımda duruyor. Synapse kullandığımızda en alttaki normal cihaz üzerinden, Razer'ın THX desteklemeyen cihazlarda da kullandığı 7.1 Surround...
  19. ArdaM

Pembesini 3500'e aldım, kullanıyorum. Çok memnunum. 5-6 bin bandında belki daha iyisi vardır ama 3-4 aralığında rakipsiz derim. 1717664866 THX destekliyor. Kullandım. Ama çok beğenmedim programı
Top Bottom