soprano
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10
- İsim
- ömer
sabah uyandığında tüplü tv ile karşılaşınca gelen pişmanlık hissiBildiğim kadarıyla geçen yıldan itibaren hepsi 6 kişilik ranzaya döndü. Avcılar Cerrah Mehmet Paşa 6. tipte kalıyorum ama aynı şekilde. 4 masa 4 kitaplık ve 4 kişilik ayakkabılık var ama 3 adet ranza var.
Ben fazla memnun değilim, ama fiyatına göre mükemmel tabii ki. İlk yıl kalınır, sonrasında bir gelirin varsa ve birikim yapmaya o kadar meraklı değilsen, toplu yaşama ve özel alanının olmamasına okeysen, düşük hijyeni problem olarak görmüyorsan, veya maddi durumun yetmiyorsa kalınır. Ben çalışıyorum internetten, gelirim yeterse Erasmus'tan döndüğümde ev tutacağım. KYK'da kalmak dünyanın sonu değil ama hiçbir şey mükemmel değil, hep uyum sağlaman gereken bir durum oluyor.
Setup'ımı kurabildim ama çok şükür:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hepsi dönüşmedi bizim yurt apartmandan çevrilme 2-3-4 kişilik odalar var her odanın balkonu var vsHepsi dönmüş olamaz, Istanbul'da vardır belki öyle dönenler ama işte İstanbul'da da yurt sıkıntısı var ve deprem olayından sonra bazı şeyler değişti evet, İstanbul'u fazla bilmiyorum.
Hayırlı olsun güzel setup güle güle kullan gelecekte daha iyi yerlere gelirsin umarım. Böyle başlanır zaten hayata, önce altı kişilik yurt sonra 1+1 ev sonra stüdyon olur belki böyle böyle gider, hakkında hayırlısı olsun.