CS 2 CHARM PİYASASINI BİLENLER YARDIM

zorlu123123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
241
730_3.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ederi ne kadar arkadaşlar youtubta 1k dolar diye videolar dönüyor çözemedim

Bu charmların farklı renkleri var, yasaklaman bitince bakman lazım.

Şu anda 3000'den az varsa değerlidir ama...
en nadir goldmuş piyasada gold görmedim steam markette falan

En nadiri gold değil, kırmızı.
Bu charm hakkında Heyzeus'un videosu var

Alıntıyı görüntüle

ederi ne kadar arkadaşlar youtubta 1k dolar diye videolar dönüyor çözemedim
Takas banı bittiğinde pazardaki fiyatı neyse odur. İlk çıktığında 7 gün ban olduğu için passta çıkan her item yüksek fiyatlara satıldı. Örnek olarak galeri kasası 5 Doları gördü ama şuan baktığında 1 dolar. Şuanda pazarda fiyatı neyse değeri o civardır.

Takas banı bittiğinde pazardaki fiyatı neyse odur. İlk çıktığında 7 gün ban olduğu için passta çıkan her item yüksek fiyatlara satıldı. Örnek olarak galeri kasası 5 Doları gördü ama şuan baktığında 1 dolar. Şuanda pazarda fiyatı neyse değeri o civardır.
pazarda float bakamıyorum 3. parti sitelerde 1.5000 arası float 1300 1400 dolardan gidiyor gözüküyor ama alan yok 2 tane 800 dolardan satılmış 1 gün önce karışık baya piyasa

pazarda float bakamıyorum 3. parti sitelerde 1.5000 arası float 1300 1400 dolardan gidiyor gözüküyor ama alan yok 2 tane 800 dolardan satılmış 1 gün önce karışık baya piyasa
Piyasa çok oynar. Çünkü sürekli olarak çıkaranların takas banı bitiyor. Bir an önce elinden çıkarmaya bak veya uzun süre deponda beklet.

Piyasa çok oynar. Çünkü sürekli olarak çıkaranların takas banı bitiyor. Bir an önce elinden çıkarmaya bak veya uzun süre deponda beklet.
ak olmasa satma fikrindeyimde cs topluluğu yabancı playskinciler gold ak fetişi var yükselir gibi geliyor ak awp mühürleri bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri