Fps sorunu cs 2 yardım

Bwoll

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar
Gigabayte 4060 ekran kartım ve and 5600 işlemcim var cs2 oynayan bir kardeşiniz abinizim yaşadığım soruna bir çözüm bulamadım belki sizler bulmuşsunuzdur.
Yaklaşık 1 yıl kadar bu sistem bende cs 2 de 300 fps ful yüksek ayarlarda alıyordum şimdi ise düşük ayarlarda 200 fps alıyorum ve bu 50fps e kadar düşüyor maç sonuna kadar 50 fps oynuyorum bunun sebebi nedir daha önce başına gelen varmı .

Merhaba arkadaşlar
Gigabayte 4060 ekran kartım ve and 5600 işlemcim var cs2 oynayan bir kardeşiniz abinizim yaşadığım soruna bir çözüm bulamadım belki sizler bulmuşsunuzdur.
Yaklaşık 1 yıl kadar bu sistem bende cs 2 de 300 fps ful yüksek ayarlarda alıyordum şimdi ise düşük ayarlarda 200 fps alıyorum ve bu 50fps e kadar düşüyor maç sonuna kadar 50 fps oynuyorum bunun sebebi nedir daha önce başına gelen varmı .
PCye bakım yap windowsa debloat yap yapmayı biliyorsan OC yap düzelir

Merhaba arkadaşlar
ddu ile ekran kartı driverini silip güncel doğru driveri indirin ardından nvidia denetim masasından cs 2 yi seçip maksimum performans seçin ve normal fps sınırını 1000, menüdekini ise 200 seçin ardından windows arama yerine grafik ayarları yazıp cs 2 ekleyip maksimum performans seçin düzelebilir bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakım dediğin temizlik anlamındamı hocam
Toz bakımı
Sürücülerin sıfırlanması
Format atmak
Güncel uygulama gereksinimlerini kurmak
Termal Macun (İşlemci)
Termal Pad (Ekran Kartı)

Geri