Neler Yeni

Ekrandaki mor çizgiler

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Murat
Arkadaşlar bugün olmaya başladı oyun oynarken başladı ekranda aniden bi pembe mor karışık bi çizgi belirdi gitti saliselik bi olay ara sıra oldu 40 dakikalık oyunda 3.4 kere sebebi ekran kartı mı yoksa monitör mü ha birde ekran arada siyah olup geri düzeliyor yani gidip geliyo 1 saniye sürüyor o da bunların sebebi nedir ? Sistemde yeni dün geldi.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
fotoğraf atar mısınız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Atamıyorum ki işte yoksa atarım ama aniden gelip gidiyor. Normal ekranda sıkıntı yok saç teli kadar ince bişey o çizgi bazen ortada çıkıyor bazen yanlarda

şahin doğan

80+ Platinum
benimde aynı sorun vardı ekran kartı gtx 960 dı 1 ay sonra mekanı cennet olsun öldü

şahin doğan

80+ Platinum
Yapma ya şimdi bi korktum
sende de aynı durum olacak değil ama bende günde 1 2 kez oluyordu pek oyun oynamıyordum o yüzden genelde netde takılırken karşıma çıkıyordu 1 ay sonra ekranda yine pembe mor çizgiler çıktı sonra görüntü gitti bir daha görüntü vermedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

garantisi varsa gönder

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sende de aynı durum olacak değil ama bende günde 1 2 kez oluyordu pek oyun oynamıyordum o yüzden genelde netde takılırken karşıma çıkıyordu 1 ay sonra ekranda yine pembe mor çizgiler çıktı sonra görüntü gitti bir daha görüntü vermedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

garantisi varsa gönder
Firma ile iletişimde geçeriz bugün olmadı driver güncellememiştim onu yapcam şimdi inşallah düzelir

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom