Arama sonuçları: *

• Users: NaGa
  • Order by date
  1. N

Sevgilimin erkek arkadaşları ister istemez canımı sıkıyor ne yapmalıyım?

Güncel. Paylaşmam ne kadar doğru bilmiyorum ama paylaşmak istedim. Yazma dediğim halde yazdığını söyledi. Saçmalığa bak.
  2. N

Buluşacağız zaten ben samsundan kırşehire yatay geçiş yapacağım. Bu sene sonunda öyle planlıyorduk.
  3. N

Kendisinin yürütemediğini düşünüyorum. Bu kadar geniş olunamaz.
  4. N

4 gün sonra gideceğim memlekete bilmiyorum konuşsam acaba gerçekten bişeyler düzelir mi yoksa aynı şekilde devam eder mi? 1674334486 Ama haddini fazlasıyla aştı şu son yaptığı ile. Düzeltsem ne olacak?
  5. N

Olaylarda bir kişi değil sadece en aşağı 3 4 kişinin fikrini aldık ve aldım. Her olayda araya birilerini mi sokacağız illa anlaması için. Bir kere olsa neyse bi kaç defa oldu bu. Her seferinde kendimden taviz verdim.
  6. N

Kaçıncı son olacak bilmiyorum. Bir şeyleri benim söylediğimde anlamıyor tersine gidiyor sürekli. İlla birine soracağız birinden akıl alacağız haksız çıkacak anca kabul ediyor, anca özür diliyor. Yaptığı şeyin normal olmadığını bir kere benim söylediğimde anlamadı. Hep inat edip trip atıp kendini...
  7. N

Bitirdim Teşekkür ederim bu kadar uzun yazınız için. Şu saatten sonra hala kendini haklı gören birine 1 kelime demeye mecalim kalmadı.
  8. N

Anlayamadım neyine zorluyor yazmak için ne yapmaya çalışıyor. Yok dedim üstüne bide trip yedim sanki haklıymış gibi. 1674320051 Teşekkür ederim ben onun için her şeyi göze alırken onun böyle yapması çok can acıtası bir durum. Saçmalamaya başladı iyice sormasan ne kaybedeceksin. Soruyum mu...
  9. N

Hocam gerçekten bunca olayın ardına bide bunu yapması ve yapacağı şeyi hala normal görmesi insanı dahada çok çileden çıkarıyor.
  10. N

Bugün kendinden hoşlanan çocuğa ganosunu nasıl yükseltmiş, nasıl ders çalışmış diye soracağım diye tutturdu. Yok sorma dedim ortalık karıştı. Ben ona senle konuşma fırsatını bile vermek istemiyorum dedim. O bana yavşasa bile ben nasıl davranacağımı biliyorum dedi. Olsun ben o fırsatı vermeni...
  11. N

10 dakika önce melih ile buluşabilir miyim diye bir mesaj aldım. Hayır dedim. Benden emin değilsen niye benimlesin diye bir cevap aldım. Gerçekten komedi. Meselenin hala güven meselesi olduğunu düşünüyor. Senden önce de erkek arkadaşlarım vardı, ben senin karın değilim karın olsamda yapamazsın...
  12. N

10 dakika önce melih ile buluşabilir miyim diye bir mesaj aldım. Hayır dedim. Benden emin değilsen niye benimlesin diye bir cevap aldım. Gerçekten komedi. Meselenin hala güven meselesi olduğunu düşünüyor. Ne yapacağız bilmiyorum.
  13. N

Çok kıskanmama gibi bir ihtimal yok 😂. İçimden geliyor durduramıyorum. İster istemezde huzursuz ediyor moralim bozuluyor. Günlük hayatım etkileniyor o derece kötü etkiliyor. Yemekten kesiliyorum yaptıklarından zevk almıyorum.
  14. N

Artık bu erkek meselesinde bişeyleri alttan almayacağım. Çekemiyorum çünkü. Nereye gider ne olur hayırlısı. Teşekkür ederim 1672935188 Ona çok bağlıyım seviyorum. Birde kaybetmek istemediğimden çok üstelemiyordum. Hala kaybetmek istemiyorum. Bitirmek benim tarafımdam olmaz sanmıyorum. Bitirmek...
  15. N

Çok kötü bir durum. Daha yenide kavga ettik. Erkeklerle kızlar aynı değil. Kızlar daha fena diyip duruyor. Kafayı yersin.
  16. N

Canımı sıksa bile laf etmiyordum ama artık dayanamadığım bir seviyeye geldi. Bundan sonra tepkimi koyacağım bende. Yoksa stres ve kaygıdan erkenden gideceğim.
  17. N

Yok sanmıyorum hocam gün içinde bi çok kere iletişim halindeyiz zaten. Şuan ara tatilde aile evinde kendisi en azından şuanlık sıkıntı yaşamıyoruz. Okul açılınca göreceğiz.
  18. N

Anlaştık gibi. Eğer mutlu olacaksan erkek arkadaşlarımla vakit geçirmeyeceğim. Direk yurda geçeceğim dedi.
  19. N

Aynı kaderi mi paylaşıyoruz?
  20. N

Ayrılmaya karar vermiş dostum hayatımı zindan ediyorsun diye.
Top Bottom