melidoas6
80+ Silver
Gano nasıl yükseltilir diye sormak mı ciddi mi yaa çalışırsan yüksek olur yazmaya bahane arıyor...Bugün kendinden hoşlanan çocuğa ganosunu nasıl yükseltmiş, nasıl ders çalışmış diye soracağım diye tutturdu. Yok sorma dedim ortalık karıştı. Ben ona senle konuşma fırsatını bile vermek istemiyorum dedim. O bana yavşasa bile ben nasıl davranacağımı biliyorum dedi. Olsun ben o fırsatı vermeni istemiyorum, bir muhabbetin sohbetin olacak, her gördüğünde yanına gelecek konuşacak yüz bulacak dedim, o yüz bulsa yavşasa bile ben buna izin vermem dedi.
Ben seninle konuşmasını yavşamasını istemem dedim. Sadece bişey soracağım niye bu kadar abartıyorsun dedi. Yazma dedim yazacam dedi yazdın mı dedim yazdım dedi. Sonra yazmadım ama Yazdığımı düşün diye seni instagram hesabımdan çıkardım dedi. Yazdın demi dedim yazmadım diyorum ya dedi bana güvenmiyorsun dedi. Kendi ellerinle yazdım diyerek instagramından çıkararak güvenimi sarsıyorsun dedim. Yiyeceğim kafayı suçlu oldum gene.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendinden hoşlanan çocuğa yazmak ne ya Allahını seversen ben mi geri kafalıyım ben mi çomarım ben mi aptalım? Sevgilin var senin sevgilin bir şeylerin sorumluluğunu alman gerekmez mi?