Çok samimi olduğum arkadaşım artık hal hatır sormuyor

Eski samimyetin 1 gramı bile yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısınız hocam, artık öyle davranacağım sizce instagramdan çıkartmalı mıyım? yoksa engellemem mi gerek engellemek çocukca geliyor çıkartsam sorsa ne diyeceğim anlatsam çocukca falan filan diyecek yani bilmiyorum ya.
samimiyet yoksa uğraşmaya değmez bırakın o yoluna siz yolunuza kafa yormaya dahi gerek yok

çok fazla böyle insanlar ile karşılaştım aramadan aramaz yazmadan yazmalardı 2 tane 6 yıllık arkadaşımı psikolojik rahatsızlığımı öğrendikleri için kaybettim 1 i si yazmaz sormazdı engelledi o da 1 kişi ile konuşuyorum şuanda çoğu şeyimi bilen başka birisine de gerek yok gibi 🙂 harbiden güvendiğin biri olucak o kişi de sana güvenicek sende ona güveniceksin sınıfımdan 3 kişi var mesela sadece 1 isi benle mutlu olup benle dertleşir olması gerekende bu sırf konuşmak için 10 kişiyle takılmak veya konuşmak için 6-7 yıl yanımda olan birine niye yazmıyor diye kafa yormak sizi bitirir bırakın akıp gitsin bir merhaba dahi yazamayan biriyle arkadaşlık yapacağınıza hiç arkadaşınız olmasın daha iyi çoluk çocuk değil aklı başında birisi merhaba yazıcak alt tarafı

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam,

Çok yakın bir dostum var, çok güvendiğim 6-7 senelik kardeşim gibi gördüğüm insan. Olay şu ki biz çok çok samimiydik 4-5 sene 1 sene öncesine kadar. Şimdi artık hiç konuşmuyor gibiyiz ayda bir falan. Ancak yolda giderken arar sıkıldığı zaman, canı sıkıldığı zaman arar, yazar sorar. Sebebi de sorsam üniversite okuyorum kardeş falan diyor. Ne hal hatır sorar ne de yazar. Ben de arayıp sormak istemiyorum.

Geçen yoldayken aradı gene, müsait değildim. Hasta falandım, bayağı kötüydüm. O hasta olduğunda arar sorar nasılsın derdim. Ne yazdı ne de sordu. Bu çok zoruma gitmeye başladı. Instagram'dan çıkartıp engellesem çok mu çocukça olur ya? Bilmiyorum bayağı zoruma gidiyor kardeşim gibi gördüğüm adamın bunu yapması. Yeni arkadaşlar edinip beni başından defetmesi gibi bir şey oldu.
aslında bu dönemden döneme böyle şeyler olabiliyor arkadaşlığınız sıkıysa tekrar eskisi gibi olabilirsiniz bence
9 yıllık arkadaşım var geçen sene bu aylarda manita yapmıştı ondan çok konuşmuyorduk ayda 1e kadar düşmüştü sonra tekrar eskisi gibi olduk bu ara hemen hemen her gün konuşuyoruz bence biraz oluruna bırak

Arkadaşlar selam,

Çok yakın bir dostum var, çok güvendiğim 6-7 senelik kardeşim gibi gördüğüm insan. Olay şu ki biz çok çok samimiydik 4-5 sene 1 sene öncesine kadar. Şimdi artık hiç konuşmuyor gibiyiz ayda bir falan. Ancak yolda giderken arar sıkıldığı zaman, canı sıkıldığı zaman arar, yazar sorar. Sebebi de sorsam üniversite okuyorum kardeş falan diyor. Ne hal hatır sorar ne de yazar. Ben de arayıp sormak istemiyorum.

Geçen yoldayken aradı gene, müsait değildim. Hasta falandım, bayağı kötüydüm. O hasta olduğunda arar sorar nasılsın derdim. Ne yazdı ne de sordu. Bu çok zoruma gitmeye başladı. Instagram'dan çıkartıp engellesem çok mu çocukça olur ya? Bilmiyorum bayağı zoruma gidiyor kardeşim gibi gördüğüm adamın bunu yapması. Yeni arkadaşlar edinip beni başından defetmesi gibi bir şey oldu.
Üniversite okuyormuş işte. Bir sürü dersi vardır, sorunu vardır, vakti yoktur.

tabi kardeşim normal yaşanmışlık var. istanbul anadolu yakası işin düşerse beklerim yardımcı olurum
Sağ olasın abi Allah razı olsun.

Üniversite okuyormuş işte. Bir sürü dersi vardır, sorunu vardır, vakti yoktur.
Sadece olay üniversite olsa, geziyor tozuyor eğleniyor yeni arkadaşlarıyla vakit geçiriyor hocam, hiç mi nasılsın diye sormaz bir insan dediğim gibi sadece sıkılınca arar bir insana dönüştü kendi işine göre davranıyor artık.

aslında bu dönemden döneme böyle şeyler olabiliyor arkadaşlığınız sıkıysa tekrar eskisi gibi olabilirsiniz bence
9 yıllık arkadaşım var geçen sene bu aylarda manita yapmıştı ondan çok konuşmuyorduk ayda 1e kadar düşmüştü sonra tekrar eskisi gibi olduk bu ara hemen hemen her gün konuşuyoruz bence biraz oluruna bırak
yok hocam çocuğu az buçuk tanıyorum zaten böyle yapıyorsa bir daha konuşmak istemiyordur ondan yazmıyorum çıkarttım instadan muhtemelen farkına bile varmaz.

İnsanı öz kardeşi bile çok kolay satıyor arası bozuluyor vb bir sürü olay var kaç senelikte olursada olsun çok normal bir durum heleki bu devirde arkadaşlık dostluğunda hiçbir değeride yok kimseye güven yakınlık sıcaklıkta duymamak lazım heleki bu kadar ve yani kimseninde peşinden koşma arkasından dert çekme bi tek dünyada o varmış gibi

Demek ki o kadar samimi değilmiş. Takma...

Çok duygusal olmak hayatta insanı üzer. Yapabileceğiniz tek şey aranızı açmak olur ilk süreler kendinizi kötü hissedebilirsiniz ama takmamaya çalışın. Sizi değersiz hissettiren, yokmuşsunuz gibi hissettiren kim varsa hayatınızdan çıkarmanız, olmadı onunla münasebetinizi azaltmanız gerek. Hayatta bir tek siz önemlisiniz (Kendinizce tabii) sonra aile sonra arkadaşlık.
Arkadaşınız kendi yolunda siz kendi yolunuza... Umarım yolda karşılaşırsanız o zaman selam verir.

Çok duygusal olmak hayatta insanı üzer. Yapabileceğiniz tek şey aranızı açmak olur ilk süreler kendinizi kötü hissedebilirsiniz ama takmamaya çalışın. Sizi değersiz hissettiren, yokmuşsunuz gibi hissettiren kim varsa hayatınızdan çıkarmanız, olmadı onunla münasebetinizi azaltmanız gerek. Hayatta bir tek siz önemlisiniz (Kendinizce tabii) sonra aile sonra arkadaşlık.
Arkadaşınız kendi yolunda siz kendi yolunuza... Umarım yolda karşılaşırsanız o zaman selam verir.
Doğru hocam, olması gereken bu.. Olması gerekeni de yaptım çıkarttım ilişkimi komple kestim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,469
Üyeler
185,736
Son üye
realerw
Geri