Neler Yeni

Sevgilimin erkek arkadaşları ister istemez canımı sıkıyor ne yapmalıyım?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben ayrılma veya ayrılın demek istemiyorum. Tek taraflı bitirmeyin diyorum son kes konuşulup karar verin düşüncesinde olduğumu belirtmek istedim.
Yani haklısınız ama iki tarafta farklı şehirlerde yaşıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sevip veya sevilmediğini biz bilemeyiz sadece okudumuz yazılan şeye göre yorum düşüncemizi söyleyebiliriz. Arkadaşımız bunu biliyordur anlamıştır mesele anlaşamama ya konuşup anlaşılacak veya bitirilip hayata devam edilicek herkes gibi
Zaten konuyu açan arkadaş bunu anladığı için bizden yardım istiyor. Yani yazdığı şeylere göre karşı taraf biraz olsun değer vermiyor benim görüşümce.

• Beğen
Reaksiyonlar: NaGa

EmreUzn3

80+ Bronze
Konuşmak düşüncesi varsa buluşup konuşun
Buluşup karar vericekler . Bu tür şeyler yazıp , arama konuşma olucak bir şey değil. Zaten bu şey son nokta geldiğinden dolayı her şey belli olur çözüm veya bitirilme aşamasına gelicek

NaGa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mehmet saykaya
4 gün sonra gideceğim memlekete bilmiyorum konuşsam acaba gerçekten bişeyler düzelir mi yoksa aynı şekilde devam eder mi?

Ama haddini fazlasıyla aştı şu son yaptığı ile. Düzeltsem ne olacak?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
4 gün sonra gideceğim memlekete bilmiyorum konuşsam acaba gerçekten bişeyler düzelir mi yoksa aynı şekilde devam eder mi?
Hocam ciddi ilişki uzaktan yürümüyor maalesef. Karşısına çıkıp konuşun içinizi dökün. Ayrılırsanız, Kariyerinize odaklanın ve en üst mertebeye ulaşmaya çabalayın.

melidoas6

80+ Silver
Olaylarda bir kişi değil sadece en aşağı 3 4 kişinin fikrini aldık ve aldım. Her olayda araya birilerini mi sokacağız illa anlaması için. Bir kere olsa neyse bi kaç defa oldu bu. Her seferinde kendimden taviz verdim.
Bence ayrılın ne kadar sevsenizde yorulmuşsunuz zarar görüyorsunuz.

• Beğen

EmreUzn3

80+ Bronze
Benim Kendi düşüncem gidip açık bir şekilde konuşup bu tartışmayı son vermen iyi veya kötü bir şekilde eğer kıza ayrılalım veya bitirdim diye söylediysen. Kız bunu tamam ayrılalım. Veya itiraz etmediyse Sıkıntı seviyorsa karşı çıkar üzülür eğer bu 4 gün içinde seni sevdiğini düşünüyorsan buluşman

Bence ayrılın ne kadar sevsenizde yorulmuşsunuz zarar görüyorsunuz.
Bende Son kes oturulup karşılıklı güzelce tane tane her şey baştan sona tartışılıp. Devam veya bitirilme hayata devam edilmesi. Eğer konuşulup tartısılmasa ciddi pişmanlık yaşayabilir kafasına takılan bir şey olabilir

• Beğen

NaGa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mehmet saykaya
Hocam ciddi ilişki uzaktan yürümüyor maalesef. Karşısına çıkıp konuşun içinizi dökün. Ayrılırsanız, Kariyerinize odaklanın ve en üst mertebeye ulaşmaya çabalayın.
Kendisinin yürütemediğini düşünüyorum. Bu kadar geniş olunamaz.

EmreUzn3

80+ Bronze
Seçim senin kararı sen vericeksin buluşmak konuşmak istemiyorsan son kes bitir. Bitirdikten sonra pişmanlık üzüntü veya kafanda takılan bir şey olmaması için dedim bunları

Bunlar oluyor uzaktan ilişki sıkıntıları. Keşke en başta ilişkinizi Aynı üniversite başlasaydınız. Veya yatay geçiş ile buluşsaydınız

Son düzenleme:

NaGa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mehmet saykaya
Seçim senin kararı sen vericeksin buluşmak konuşmak istemiyorsan son kes bitir. Bitirdikten sonra pişmanlık üzüntü veya kafanda takılan bir şey olmaması için dedim bunları

Bunlar oluyor uzaktan ilişki sıkıntıları. Keşke en başta ilişkinizi Aynı üniversite başlasaydınız. Veya yatay geçiş ile buluşsaydınız
Buluşacağız zaten ben samsundan kırşehire yatay geçiş yapacağım. Bu sene sonunda öyle planlıyorduk.

melidoas6

80+ Silver
Benim Kendi düşüncem gidip açık bir şekilde konuşup bu tartışmayı son vermen iyi veya kötü bir şekilde eğer kıza ayrılalım veya bitirdim diye söylediysen. Kız bunu tamam ayrılalım. Veya itiraz etmediyse Sıkıntı seviyorsa karşı çıkar üzülür eğer bu 4 gün içinde seni sevdiğini düşünüyorsan buluşman

Bende Son kes oturulup karşılıklı güzelce tane tane her şey baştan sona tartışılıp. Devam veya bitirilme hayata devam edilmesi. Eğer konuşulup tartısılmasa ciddi pişmanlık yaşayabilir kafasına takılan bir şey olabilir
Haklısınız bir gidip konuşsun yinede ama huylu huyundan vazgeçmez

Trygle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Göktuğ Demir
Buluşacağız zaten ben samsundan kırşehire yatay geçiş yapacağım. Bu sene sonunda öyle planlıyorduk.
Kız için yapacaksan geçişi sakın yapma naçizane tavsiyem ayrıl ve yoluna bak. İlişki dediğin karşılıklı çaba gerektirir senin bu kadar tavizine karşılık karşıdan hiçbir çaba yok okuduğum kadarıyla. Hiç kimse veya hiçbir şey senden değerli değil seni yemeden içmeden kesilecek duruma sokan biri ile bir birliktelik ne kadar sürer bilemem. Yaşadıklarından ötürü anlayış göster diyen var baya genişlermiş tamamiyle saçmalık bu yaptığı şeyleri meşru kılmaz sadece bahane. Okurken ben daraldım kendi iyiliğini düşünerek hareket et eğer karşındaki kıymetini bilmiyorsa. Yobaz falan da değilsin sonuna kadar haklısın bizzat aynı durumu yaşadım. O kendi penceresinden bakıyor olaya seni düşünmüyor biraz empati yeteneği olsaydı olay bu raddeye gelmezdi zaten. Eğer ki son bir konuşma imkanınız varsa konuşun ama kendinizden asla taviz vermeyin rahatsız olduğunuz konuları net bir şekilde ifade edin fevri davranmak istemiyorum diyorsanız. Buna rağmen bir değişiklik yoksa ayrılmanız ikiniz için de özellikle senin için en hayırlısı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,189
İsim
a l p e r
bro evlilik falan bu yaslarda zor bende 20 yasindayim yemin ederim aldigim maasla kendimi zor gecindiriyorum kaldi 2 bi kizla beraber gecincem. kiz arkadasin daha olgunlasamamis. erkeklerle daha iyi anlasiyor diye bisey yok. Annesi erkeklerle gezsin babasi karisini vuruyor mu kiskaniyor mu gorursun. sen simdi bu haldeysen evlendikten sonra deliye donersin. yerinde olsam soylerdim bu hareketlerine devam edeceksen ben yokum de. Sana yemin ederim ben var ya instadan bi kiza yazacakken takipcilerine bakiyorum cok erkek varsa cikiyorum takipten. sevgilim olmayan kizi bile kiskaniyorum yani.

nacizane tavsiyem yolu ver

Son düzenleme:

NaGa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mehmet saykaya
Güncel. Paylaşmam ne kadar doğru bilmiyorum ama paylaşmak istedim. Yazma dediğim halde yazdığını söyledi. Saçmalığa bak.

Ekler

• IMG_20230122_114104.jpg
    IMG_20230122_114104.jpg
    2.5 MB · Hit: 88
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,853
Üyeler