Neler Yeni

Erkek-Kız arasındaki gelir farkı

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Çok ciddi bir fark yoksa ve cidden seni seviyorsa sorun olacağını zannetmem

Kara*

80+ Silver
Dert etmelik bir durum yok. Zaten kız küçük şeylerle mutlu olmayı çözmüşse öyle gösterişli etkinlikler yapmak yerine sevgini belli edersin, daha çok odaklanırsın, size göre değeri olan hediyeleri alırsın. Yazdığın kadarıyla küçüklükten şimdiye gelmişsiniz, max ayrılık/soğukluk süreciniz olursa o da YKS olur, bundan ötesi ise araya başka mevzu girip soğukluk başlarsa seni derinden etkiler. Tabii ki bunlar sadece bir varsayım umarım istediğiniz gibi gider işler. Unutmadan doğum günün kutlu olsun hocam :giggle:

Rulep

80+ Gold
bu sorunun cevabını üniversite tercihi yapacağınız zaman öğreneceksin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kim ne derse desin maddiyat evet önemli bu açık ve net ama kız seni bunun için değil kalbin, yüreğin, gönlün için seviyorsa para da gözü yoksa işte o kız en doğru kişi derim ben ona sımsıkı sarıl para da gözü olanın bence aklı da kayar gider eğer seni sen olduğu için seviyorsa sende çok şanslısın sevginize sahip çıkın ona sımsıkı sarılın umarım birgün benimde benim gibi düşünün biri karşıma çıkar Allah herkesin gönlüne göre versin.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
Merhabalar bugün benim doğum günümdü kız arkadaşımla buluştuk bana çok güzel hediyeler almış çok mutlu oldum Allah herkese nasip etsin. Ama ben onun doğum gününde ona sadece sweat alabilmiştim. O pek maddi şeyleri önemsemiyor ama ben yine de kendimi kötü hissediyorum doğru düzgün bir mekana bile götüremedim bile kızı hep Parkta buluşuyoruz. Bir kaç gün önce benim yüzümden bir kaç sorun yaşadık o yüzden fazla bir şey yapamadığını söyledi yoksa cafede kutlayacakmış filan arkadaşlarımız ile . öyle yapsaydı daha çok utanırdım iyi ki yapmamış ama yine de canımı sıkıyor gelecek sene üniversitede olacaz İnşallah güzel yerler kazanacaz o zaman çalışır yaparım da şuan YKS filan var ona çiçek bile alamadım şuana kadar tek aldığım bir sweat sizce bu gelir farkı ilişkiyi çok etkiler mi
1000013166.png

Hocam çok dert etme bence

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Berat fatih
üni gidip farkı şehir düşünce ondan sonra kız başkasını bulunca gelene 4 aylık depresif kriz üzerine ders notlarının düşüşü

Top Bottom