Arama sonuçları: *

1. dalgakıran06

Yardım Tablet mi yoksa bilgisayar( laptop) mi almaliyim

bence laptop tablette her şey yapılmıyor
  2. dalgakıran06

Kopya suçlaması yüzünden ceza alır mıyım?

Alırsın. Zaten bundan sonra kopya olursa öğrenci kağıdını bitirince alınır, kopya yazılır. Sınavı yarım bırakılmaz.
  3. dalgakıran06

🔥İndirim Epic Games Hell Let Loose Ücretsiz 🔥

zamanında steamde almıştım online bi oyun oynamadım iade etmiştim şimdi aldımss :))
  4. dalgakıran06

Riot Games çöktü mü? xD

aynısını düşündüm ya
  5. dalgakıran06

KPSS Ortaöğretim puanımla nereleri tercih etmeliyim?

2001 kodlu yerleri tercih edebilirsin başka meslek kollarını istesen de olmaz. Bende yıllar önce girmiştim.
  6. dalgakıran06

🔥İndirim Spigen 45 Watt 2 Port Şarj Adaptörü 349 tl

bende aldım kullanıyorum ufak minik efsane bi ürün 45w bide
  7. dalgakıran06

Yüz nemlendirici önerisi

cerave, maruderm, creamco, luv it markalarına ait nemlendirici kullanıyorum tavsiye ederim. 3-6-12 ay periyotlarla kendine bak farkı göreceksin parlak temiz yüzü
  8. dalgakıran06

Ipad mi samsung tab mı?

daha yeni 10.nesil aldım gerçekten tablet dediğin ipad. diğerleri tablet değilmiş
  9. dalgakıran06

🔥İndirim Samsun Galaxy Watch FE 40MM 4899 TL

ekranı küçük gelir mi bir de özellikleri diğerlerine göre az mıdır? hiç kullanmadım
  10. dalgakıran06

Aşırı yağlı cilt hk yardım

leke oluşmamasını sağlıyor yaşlanmayı geciktiriyor aslında hiçbir şey sürme güneş kremini sürsen hepsinden daha faydalı
  11. dalgakıran06

yüzün hassas gibi öneri yapacağım. luv it, creamco, maruderm markalarının nemlendirilcierini öneririm ben sürekli kullanıyorum herkes soruyor yüzünde ne var diye. ve en önemlisi her gün güneş kremi sürmelisin yaz kış fark etmeksizin
  12. dalgakıran06

yüzündeki ya oranını azaltıp u oranını artırman için nemlendirici kullanman gerekli bide her gün olmasa bile 2 günde 1 yüzünü yüz temizleme jel ile yıka azalacak sorunun
  13. dalgakıran06

Bet sitesi smsleri alıyorum

daha gelmez bana da bir kere geldi ayda yılda bir
  14. dalgakıran06

🔥İndirim Epson Ecotank L3252 Yazıcı 5.499 TL 🔥

bende aynısı var okul için almıştım tanklı yazıcı gerçekten çok iyi
  15. dalgakıran06

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

yazılanlara bakmadım ben geçen sene disiplin kurulunda bulundum. birinin burnunu kırmışsın. okulda tutanak tutulduysa her türlü ceza alırsın. kimse bu harekete kayıtsız kalamaz. işin adli kısmı olursa ceza bir üstü kademesine çıkabilir. örneğini geçen sene okulda gördüm. kavgada kim haklı kim...
  16. dalgakıran06

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

Öğrenci adli süreci başlatırsa sonucu değiştiremezsin. Normal şartlarda uzaklaştırma veriliyor, verdik de
  17. dalgakıran06

Nemlendirici önerisi

cerave, cosmed yada creamco markalarını öneririm kendimde kullanıyorum alkol paraben falan yok
  18. dalgakıran06

Hayalinizdeki kız modeli nedir?

sarışın platin saçlı gotik 90B hayallerim
  19. dalgakıran06

İmzanın biraz kolay atılması sıkıntı olur mu?

zaten imza dediğin böyledir. adının baş harfi ve soyad. bende böyle atıyorum.
  20. dalgakıran06

EasyCep Yenilenmiş Telefonlar

ben easycepten aldım güvenilir diye. fiyat durumunu bilemem bence güvenillir
Top Bottom