- Bütçe
- 12000
Merhaba Forum üyeleri Ben Yenilenmiş Telefon Satın Almak İstiyorum EasyCep Üzerinden Samsung s20 Plus Çok İyi Kalite Alacak Bütçem Var Sizce Almalımıyım Veya Alternatif Başka Siteler önerir misiniz?
Hocam mümkün olduğunca yenilenmiş telefon almayın. İkinci el piyasası berbat. Telefoncular dahi almıyor. Anca elden satarsınız. Ama kullanacağım derseniz alınır.Merhaba Forum üyeleri Ben Yenilenmiş Telefon Satın Almak İstiyorum EasyCep Üzerinden Samsung s20 Plus Çok İyi Kalite Alacak Bütçem Var Sizce Almalımıyım Veya Alternatif Başka Siteler önerir misiniz?
Sakın öyle toplara girme.Merhaba Forum üyeleri Ben Yenilenmiş Telefon Satın Almak İstiyorum EasyCep Üzerinden Samsung s20 Plus Çok İyi Kalite Alacak Bütçem Var Sizce Almalımıyım Veya Alternatif Başka Siteler önerir misiniz?
Yani bir kere saat almıştım bir sıkıntı yoktu ama hiç telefon denemedimMerhaba Forum üyeleri Ben Yenilenmiş Telefon Satın Almak İstiyorum EasyCep Üzerinden Samsung s20 Plus Çok İyi Kalite Alacak Bütçem Var Sizce Almalımıyım Veya Alternatif Başka Siteler önerir misiniz?
Kaçak telefon da alabilirsinMerhaba Forum üyeleri Ben Yenilenmiş Telefon Satın Almak İstiyorum EasyCep Üzerinden Samsung s20 Plus Çok İyi Kalite Alacak Bütçem Var Sizce Almalımıyım Veya Alternatif Başka Siteler önerir misiniz?
peki menmun musunben easycepten aldım güvenilir diye. fiyat durumunu bilemem bence güvenillir