Arama sonuçları: *

1. dreamuiz

1tb lik M2 ssd tavsiye edermisiniz

Bütçe nedir? Samsung Evo öneririm. Arkadaşta Adatalegend 710 vardı, nasıldır bilmem ama 1 yıl sonra bir problem yaşadı ve garantiye yolladığında yenisiyle değiştirdiler. Servisi iyi gibi gözüküyor ya da arkadaşım şanslıydı...
  2. dreamuiz

Darbe günü ve gecesi ne yapıyordunuz

Ailecek kamptaydık. Gece uyurken polis gelmiş dayımla pedere durumu anlattılar gece boyunca uyumadı bizimkilerde.
  3. dreamuiz

Tüm vücut lazer yaptıracağım deneyimi olan yardımcı olabilirmi ?

Yeni müşteri bulundu desene hocam :D
  4. dreamuiz

Çocukluğunuzun bittiğini ne zaman nasıl anladınız?

18'e girdiğimde kafamda "Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın" çalıp birkaç ay sonra mezun olup işe başlayınca.
  5. dreamuiz

İnstagram sayfam hakkında

Reels sayısı önemli değil, editin kalitesi ve #ler önemli. Çok olursa takipçiler sıkılır. Genel kitleninde dikkatini çekmen lazım. Mesela benim şu an uğraştığım basit bir müzikleri mashup yaptığım yt kanalım var. Popüler veya bilindik (şu zaman içinde) müzikleri birleştirdiğim zaman ister...
  6. dreamuiz

Ethernet kablosu biraz temassızlık var acil yardım ekleme yapamk istiyorum

1- internet hızın veya kablodan geçecek veri hızın ne olur bilmiyorum ama cat7'de eklesen bir problem olmaz, gönderilen veri cat5e'nin kaldırdığı veri hızı kadar gönderilmiş olacak. O yönden bir problem olmaz. 2- soyabilirsen içindeki 8 kablonun izolesini soyman biraz sıkıntı olabilir cat5'ler...
  7. dreamuiz

Ilk aşkıma takıntılıyım

Bende aşamadım ama alıştım. Ondan iyi, onu unutturacak illa biri çıkacaktır. Yapacağın şey birini beklemek olmayacak ama. Kendine odaklanmak 1. önceliğin olacak, beklersen yoksa daha çooook beklersin :D. Sen kendini geliştirmeye bak, senin olan seni bulur havada da, karada da...
  8. dreamuiz

Neden bu forum 4060'tan nefret ediyor?

Bence 3080 almak daha mantıklı olurdu. https://versus.com/tr/nvidia-geforce-rtx-3080-vs-nvidia-geforce-rtx-4060 Fiyat: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-rtx-3080-3-fanli-1210404970/detay https://www.akakce.com/ekran-karti/rtx-4060.html...
  9. dreamuiz

Ortaokul/lise yaşadığınız komik aksiyonlu saçma olaylar

Ortaokulda flörtümden dolayı 1 sınıf dolusu insandan dayak yicektim, 7 arkadaş dolana dolana götürdü beni eve bıraktı. Lisede sınıftaki sunucuya (ağ yönlendirme ve siber güvenlik mezunuyum) disk ayırıp oyun doldurduk, üst sınıfımızda aynı şeyi yapmış onlarında oyunu varmış :D. Bütün admin...
  10. dreamuiz

Balıkçı seti için yardım

Arabayı alınca artık geze geze tutarım. İstanbulda sahilde olacak iş değil gibi dediğiniz gibi. Kayıkla da bir işi bilenle olmam lazım, işi bilen tanıdığımda yok. Tek başıma da ben kayığa, kayık bana bakar öyle takılırız.
  11. dreamuiz

Pcye az inernet geliyo nasıl düzeltebilirim

Genel konuşacağım çünkü her modemde olmayabilir (6 tane farklı marka modem kullandım ve bazılarını tam olarak hatırlayamıyorum). Film falan izlerken Wifi ile bağlıysa (telefon vesaire kullanıyorlarsa) modem arayüzünde wifi ayarlarında olması lazım, ne kadar hızı ona ayırabileceğin falan hızı...
  12. dreamuiz

Pcye az inernet geliyo nasıl düzeltebilirim

İnternetin kaç mbps
  13. dreamuiz

Balıkçı seti için yardım

Öncelikle teşekkürler hocam. İstanbulda oturuyorum bildiğiniz varsa güzel balıkçı bu yemler için vesaire öneriniz varmıdır? Kamp sandalyesi falan var ya muhtemelen tek olacağım zaten kafa dinlemek için dediğiniz gibi çayımı falan alıcam gideceğim :D eve dönerkende maksat elim boş olmasın...
  14. dreamuiz

Balıkçı seti için yardım

Malzemeleri Decathlondan almayı düşünüyorum ama hangisi nasıldır ne değildir bilmediğim için yardım almak istedim. Sahilde falan bir yerlerde öyle balık tutmayı düşünüyoruz. Fazla profesyonele gerek yok ama elimde boş dönmek istemiyorum :D. Herhangi bir setim vesaire yok tamamen sıfırdan iş...
  15. dreamuiz

Yardım Keenetic Router Hakkında

1100 liranın günahı ney dimi :D. Access pointte alabilirsiniz sadece istemciler haberleşecekse ucuzlardan. Ya da elinizde eski modem varsa köprü yapın.
  16. dreamuiz

Kendi aralarında haberleşen cihazları ayırıp onları bir yere ayrı bağlarsanız yükü dağıtmış olursunuz dediğiniz gibi evet. 1730731680 Modem, zorlandığını gerçekten hissettiriyor mu peki bir şeyler yaparken? Merak ettiğimden soruyorum. Bilgisayarlarına baktığım bir şirkette Zyxel'in basit bi...
  17. dreamuiz

Yanlış anlamadıysam Explorer'a Omni'den gelen ethernet kablosunu takıp interneti hem Omni'den hemde Explorer'dan paylaşacaksınız. Umarım doğru anladım. Dsl kablosu hangisine takılı olursa yük onda olur. Çünkü internete Omni'den çıkıyor. Ip bilgileri vesaire yine Omni üzerinden çıkıyor haliyle. 2...
  18. dreamuiz

3000 TL masa önerisi

Biz kendimiz alıp yapmıştık 160x70'di ölçüleri yanlış hatırlamıyorsam. Dışı kaplı suntaydı. Ayaklıkta eski attığımız mobilya parçasını kullanmıştık, metaldi. Ortaya da sallanmaması için bi uzun metal destek attık bir ayaktan diğer ayağa, sallanmıyordu. Yalan olmasın sunta 450 tl tuttu diye...
  19. dreamuiz

M.2 SSD Önerisi Bütçe 2K

Samsung'lara bakmanı öneririm. Bu bütçe de 500gb modelleri var diye hatırlıyorum.
  20. dreamuiz

30-35K bütçe ile 0 RTX4050 laptop mu yoksa 2. el RTX4060 laptop mu alınmalı?

Yurt dışından alsan hocam? Nereye gideceksin veya oranın kuru vesaire nasıldır bilmiyorum ama buradan daha ucuza gelir belki + daha iyiside olabilir.
Top Bottom