mfm125
80+ Silver
Anlamadım lakızlar tuvaletinin önünde bi kızla öpüsürken yakalanmıstık kız kosarak kacmıstı bır daha gorusmedık
Anlamadım lakızlar tuvaletinin önünde bi kızla öpüsürken yakalanmıstık kız kosarak kacmıstı bır daha gorusmedık
Benim olayları sallama seviyesiSınavım çok zordu ve geçemessem sınıfta kalıcaktım.Bende anlamadığım konuları bana öğretmesi için hocamla beraber 1 gece okulda kalmıştık.Tabi ders için belli bir ücret vermek zorunda kalmıştım.O gece bişeyler yaşadık evli mi bekar mı bilmiyorum.Artık ne olduysa o günden sonra yüzüme bile bakmamıştı beni görememezlikten geliyordu.Sanırım pişman olmuştu bilmiyorum
Ortaokulda flörtümden dolayı 1 sınıf dolusu insandan dayak yicektim, 7 arkadaş dolana dolana götürdü beni eve bıraktı.Ben öyle çok bişey yaşamadım sizler neler yaşadınız
kızlar tuvaletinin önünde bi kızla öpüsürken yakalanmıstık kız kosarak kacmıstı bır daha gorusmedık
kızlar tuvaletinin önünde bi kızla öpüsürken yakalanmıstık kız kosarak kacmıstı bır daha gorusmedıkAnlamadım la
Ne zaman oldu bu lisedemikızlar tuvaletinin önünde bi kızla öpüsürken yakalanmıstık kız kosarak kacmıstı bır daha gorusmedık
ortaNe zaman oldu bu lisedemi