Hocam onların birde anlamsız bir egosu ve çokbilmişliği var sanki dünyayı kendi yaratmış gibi takılıyorlar.
Bir dükkan açıp rafa 2 tane bilgisayar parçası koyunca ne zannediyorlar kendilerini anlamıyorum.
Geçen bir arkadaşın ram frekansını düşürüp yükseltmek için para istemişlerdi.
İşi...
Oha baya iyi itelemiş ben 1,5 Sene garantili 12100F+RX 7600 sisteme fiyat aldım 9K demişti :D
Kartın sadece kendisinin sıfırı 10K ikinci eli 7K.:D
Baya baya iyi saplıyorlar dikkat etmek lazım
Ben daha önce kutusuz olduğunu bilmeden PSU almdım yazmamışlardı çünkü.
Bir geldi pert olmuş kutusuz olduğu için heryeri kaymış kasaya oturmadı bile.
Aradım kendilerini iade etmek istediğimi söyledim ürünü geri gönderdim kafalarına göre bana yeni ürün gönderdiler.
Sonra zorluk çıkarmadan yeni...
Bu fiyata asla ama asla tavsiye etmiyorum bu kadar para verilmesi gereken en son şey.
Ama param var vermek istiyorum diyorsan bilindik yerlerden al
https://www.gaming.gen.tr/urun/397095/asus-rog-strix-lc-ii-360-v2-argb-360mm-islemci-sivi-sogutucu/
12400F de dahili grafik birimi yok.Ekran kartı olmadan görüntü alamazsın hiçbirşekilde.
Düz 12400 de dahili grafik birimi var ekran kartı olmasa bile görüntü verecektir.
Benimde aklıma o geldi krallar acaba ellerinde kaldı da iteliyorlarmı yoksa sitelerinde 7700XT-7800XT-4070Super sistemler var yani.
Adam demezmi kardeş daha iyisini satıyoruz zaten diye.Müşteri memnuniyeti denen bir şey var sonuçta.
Yarın birgün biryerde 42K ya 4060 aldım deseler gülerler ona...
Reis benim anlamadığım sitelerinde 4070S sistem varken 7800XT sistem varken bu mağazadaki personeller niye 4060 sistem kitliyorlar.
O alanlar ayrı bir akıllı mağazadakiler ayrı bir akıllı