18 bin tl bütçem var oyun leptopu alıcam ne önerirsiniz fortnite oynuyorum bu arada 60 hz üstü olursa daha iyi olur bide 8 gb ram ve 16 arasında çok fark varmı ?
Merhaba arkadaşlar profesyonel olarak fortnite oynuyorum turnuvalara katılıyorum pingimin düşük olması gerek . 1 ay lık başka bir şehire gidicem ve orada internet yok nasıl bir çözüm bulabilirim leptoptan oynuyacağım
Arkadaşlar evde çok ses oluyor kitaptan okuyarak ders çalışamıyorum hem dışardan sesleri kesicek hemde kulağımı acıtmıycak kulaklık arıyorum fiyat farketmez kulak içi kulak dışı farketmez ses geçirmesin acıtmasın yeter
arkadaşlar herhangi bi open gl oyununa girerken open gl hatası alıyorum ve open gl 2.0 kurarkende ekran kartın desteklemiyor diye hata alıyorum ekran kartım gtx 1050ti ve bütün sürücülerim güncel
videodan yola çıkarak başka videolardan çözdüm yinede bunu atmasan çözemezdim teşekkür ederim bunun yanında çözdüğüm video bu tabi o uygulamayı indirdikten sonra yaptım
pes 2021 oynuyorum gamepad aldım daha yeni 5 saat oldu çalışmadı götürdüm yenisini verdiler oda çalışmıyor sorun şu bağlanma sesi geliyor aygıtlar kısmında var ama pes görmüyor ve kullanamıyorum