A aaaaa5 80+ Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 70 Dahası Reaksiyon skoru 30 İsim ayberk 12 Mart 2021 #1 pes 2021 oynuyorum gamepad aldım daha yeni 5 saat oldu çalışmadı götürdüm yenisini verdiler oda çalışmıyor sorun şu bağlanma sesi geliyor aygıtlar kısmında var ama pes görmüyor ve kullanamıyorum
pes 2021 oynuyorum gamepad aldım daha yeni 5 saat oldu çalışmadı götürdüm yenisini verdiler oda çalışmıyor sorun şu bağlanma sesi geliyor aygıtlar kısmında var ama pes görmüyor ve kullanamıyorum
A aaaaa5 80+ Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 70 Dahası Reaksiyon skoru 30 İsim ayberk 12 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Emydn10 yazmış: X360CE indir. Devamı için tıklayın... videodan yola çıkarak başka videolardan çözdüm yinede bunu atmasan çözemezdim teşekkür ederim bunun yanında çözdüğüm video bu tabi o uygulamayı indirdikten sonra yaptım
Emydn10 yazmış: X360CE indir. Devamı için tıklayın... videodan yola çıkarak başka videolardan çözdüm yinede bunu atmasan çözemezdim teşekkür ederim bunun yanında çözdüğüm video bu tabi o uygulamayı indirdikten sonra yaptım