aaaaa öyleyse kusura bakmayın, ben sormuştum satıcıya ama cevap vermedi yorumdan bulunca öyle dedimBu ilk mesajdaki kolda titreşim var.
Hocam rb home ile xbox controller olarak gözüküyor ama her seferinde kaldırıp eklemem gerekiyor lb home gaz ve freni analog yapıyor ama titreşim çalışmıyor rb home analog yapmıyor titreşim çalışıyor hem titreşim hem analog çalışması için düşük gecikmeli olarak nasıl kullanmam lazım?Agalar dongle 50ms 25hz Bluetooth ise 15ms 70hz veriyor. Dongle kullanmak bence gereksiz. Ve Bluetooth modunda tetiklerde yarım gaz var. Rb + açma tuşuna basılı tutup bağlıyorsunuz.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Olabilir ben henüz öyle bir problem yaşamadım şarj tutmamaya başlarsa resetleyinGamepadi bozulan var mı? Sebepsizce bozuldu benimki. Bazen şarja takınca güç geliyor. Çıkartıp kullanabiliyorum. Fakat sonrasında çalışmıyor vs. Şarj olurken bataryası ısınıyor. Acaba bataryasını mi değiştirmek lazım.
Kablosuz modda hhiç memnun değilim pcyi kastırıyor bt ile çalışırken. Ya dongle ya da kablolu kullanırım benim ana kol 8bitdo bunu abime vs veriyorum kapışıyoruz Blur oynayayım dedim titreşim resmen aralıksız çalışıyor kolum uyuştu Dongleda da yarım gaz yok lbde ne oluyordu?Hocam rb home ile xbox controller olarak gözüküyor ama her seferinde kaldırıp eklemem gerekiyor lb home gaz ve freni analog yapıyor ama titreşim çalışmıyor rb home analog yapmıyor titreşim çalışıyor hem titreşim hem analog çalışması için düşük gecikmeli olarak nasıl kullanmam lazım?
Edit xbox için ikiside çalışıyormuş ama bt gecikmesi kötü lb home ile analog titreşimsiz forza akıyor
Alıntıyı görüntüle
@Mano
Lb ve home yarım gaz oluyor zaten dongle için olan her kombinasyon aynı zamanda bt içinde geçerli bende çözemedim bi kastırma var ama hayırlısıKablosuz modda hhiç memnun değilim pcyi kastırıyor bt ile çalışırken. Ya dongle ya da kablolu kullanırım benim ana kol 8bitdo bunu abime vs veriyorum kapışıyoruz Blur oynayayım dedim titreşim resmen aralıksız çalışıyor kolum uyuştu Dongleda da yarım gaz yok lbde ne oluyordu?