Böyle yapabilrsin. Oyuna girince de çevrımdışı olursun. Görünmez.arkadaşlar adult oyun alıcam steamde veya bir oyuna adult mode kurucam arkadaşlarımın görmesini istemiyorum ne yapabilirim ?
Ama kütüphanede gözüküyor.
Ağa kim ne diyebilir, sonuçta onlarda malum işi görüyorarkadaşlar adult oyun alıcam steamde veya bir oyuna adult mode kurucam arkadaşlarımın görmesini istemiyorum ne yapabilirim ?
Boşver gizleme yiğidin mali meydandadır.Ağa kim ne diyebilir, sonuçta onlarda malum işi görüyor
satın alımları gizleme yok diye biliyorum fakat aktivitelerinizi kapatma var.beyler yokmu yardım edicek. başka hesap açıp ordan satın almam lazım heralde oyunu sadece tek çözüm bu sanırım.
Aynen başka çözüm yokbeyler yokmu yardım edicek. başka hesap açıp ordan satın almam lazım heralde oyunu sadece tek çözüm bu sanırım.
Dlc değilse mod ise onlar nasıl görsünler ?alıcağım oyunda sıkıntı yokta indireceğim modlar sorun onları gizlemek istiyorum
daha önce yapmadığım için bilmiyorumDlc değilse mod ise onlar nasıl görsünler ?
Troll bir konu mu ?
modları dolaba eklemek gerekiyo ordanda gözükürler diye düşünüyorumDlc değilse mod ise onlar nasıl görsünler ?
Troll bir konu mu ?