Arama sonuçları: *

1. Ahmet Kaya<3

Bu sistem ne kadar eder ?

11258,24 güney afrika randı
  2. Ahmet Kaya<3

Neden yaratmak istedi ?

Meleklerde sorduğunda sizin bilmediklerinizi bilirim dedi Rab. Ben bilinmek istedim dedi övülmek istedim ama buna tabii ki asla ihtiyacı yoktu. Kaliteli bir tür yaratayım dedi İsterse hayvandan aşşalık olsun isterse melekten yüksek
  3. Ahmet Kaya<3

Xbox Series X ve 4k Ekran önerisi (oda küçük tek kişilik)

televizyon niyetine kullanmam oyun odaklı olcak monitör tv ayrımından ziyade en doyuran görssel olması arada pc yi takar filmde açarım
  4. Ahmet Kaya<3

500 kelimelik proje odevi

Sonra ülke neden böyle aferim evladım ödevinide yaptırt başkasına artık yarın mühendis olunca arkadaşına ararsın doldurtmuş gibi oluyorsun
  5. Ahmet Kaya<3

Xbox Series X ve 4k Ekran önerisi (oda küçük tek kişilik)

Series x Uygun fiyatlı olanı olursa ekrana daha çok vermiş oluruz malum ekran aşırı önemli aynı yerden olmak zorunda değil
  6. Ahmet Kaya<3

F/P Powerline Adaptör Önerisi

https://www.letgo.com/tr-tr/i/tp-link-tl-pa4010-500mbps-powerline-adaptoer_50dcf7d3-354a-4127-9295-28fa38a57023
  7. Ahmet Kaya<3

Fade Oynanış Videosu Çıktı

valorant kadar boş bir oyun görmedim hayatımda (herhangi bir oyunun fanı değilim) ergenleri iyice içine çekmek için resmen sanatçı edasıyla çalışmışlar
  8. Ahmet Kaya<3

Merhaba benim r5 1600 14nm işlemcimin çekirdeği ve thread fazla gözüküyor

Hatalı basılmış paralar gibi ilerde satma şansın olur doğan gibi şahinini :D
  9. Ahmet Kaya<3

en kaliteli implant markası hangisidir(diş)? kemik erimesi yapıyor mu?

önerilecek en iyi markayı biliyor musun israil markası bile varmış isveç olanıda emin olamıyorum
  10. Ahmet Kaya<3

en kaliteli implant markası hangisidir(diş)? kemik erimesi yapıyor mu?

özel dişçiler en çok kar edeceği markayı önereceği için kullanıcılara sorayım dedim
  11. Ahmet Kaya<3

roaccutane 5. ayımda bırakırsam ne olur?

dostum benim Allah şifa versin buralara ve google amcaya böyle şeyler sorma uzmanına görün o uygun görürse yap
  12. Ahmet Kaya<3

mining icin anakart ikinci el

bence 29 nisanı bekle eth de bişeler değişebilir
  13. Ahmet Kaya<3

4000TL en iyi Sıvı Sogutma

En iyisi biz Sıvı nitrojen takalım - 100 lerde takılırsın
  14. Ahmet Kaya<3

1650823911 bide belli bi sayıdan fazlasını yolu ve işlemcisi kaldıramaz hesap etmek lazım ince işcilik
  15. Ahmet Kaya<3

Bir kripto parada nasıl spekülasyon yapılır fiyat şişirilir?

saol knk 1650823800 ya peki başka hesaplardanda alıcı gibi almaya çalışırsak?
  16. Ahmet Kaya<3

mining işinde masrafı az tutarsan kazanırsın valla arkadaş yappıyo ekran kartları duvara çakmış :D rig mig takmıyor 1 yıldır devam
  17. Ahmet Kaya<3

Hangisini almam daha mantıklı ?

hocam onun yerine 1080ti alsa (3 fanlı olanı bide aşırı temiz olcak tüm kontrollerini yaptırcak hatta garantisi bile olsa daha iyi) daha uyguna gelip daha çok fps vermez mi 2060 dan (elektrik i katır gibi tüketiyor orasını hariç tutuyorum)
  18. Ahmet Kaya<3

50 gram nargile tütünü ne kadar götürür

elektronik sigara en iyisi yaw bende var ama en hacimlisinden resmen pc poweri gibi elektrik alıyor :D oda ufak 1 dk da bir havalandırıyorum Gliserin işte
Top Bottom