Neler Yeni

mining icin anakart ikinci el

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Uyğur
mning yapcagım icin ^^anakrt işlemci ram^^ olarak buldum ^ikinci el^ 8 tane ekran kartı girişi var calışır durumda diyor satıcı eski oldugu icin yeni nesil ekran kartı taktıgımda herhangibi bir problem yaratır mı
ne biliyim işte eski girişlere taktıgında felan calışmama kabul etmeme gibi bir sorun yoksa her türlü her şeyde olur mu yardımcı olrsanız sevinirm

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet Tekin
adam ddr2 anakartta 5 tane takıyor boşa masraf fazla almak 400 tl ye yapabilirsin hepsini (ekran kartı dışında tabi)
videosunu bulursam atayım vardı bide fiyata çoklayıcıyı dahil etmedim
Mining sıkıntı ya inşaat işçiliği gibi bişe ev senin değil alanda sen değilsin tanıtmak için asker karıncalar gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Uyğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adam ddr2 anakartta 5 tane takıyor boşa masraf fazla almak 400 TL ye yapabilirsin hepsini (ekran kartı dışında tabi)
videosunu bulursam atayım vardı bide fiyata çoklayıcıyı dahil etmedim
Mining sıkıntı ya inşaat işçiliği gibi bişe ev senin değil alanda sen değilsin tanıtmak için asker karıncalar gibi
elimde 8 tane rx 470 4gb var sadece rig sistemim yok kurmayı düşünüyorum bir bilen birsine sordum rig toplamak 10bin tl buluyor diyor kendisi bilgisayaracı pek inanmadım acıkcası kendisi belki parcaları bile her şey toplam 3bin tl ediyordur ama bana 10bin tl diyor resmen kazık gibi geldi
aylık kazancım hesapladım elektirikte cıktıgında 2bin 2.500 tl bandında
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanırım alt takımı kendim toplayacagım o yüzden sorarak yapmak istiyorum birsiyle konuştum ama cok eski anakrt işlemci ram sorun olur mu diye sormak istedim birazı dogru fotograf atacagım

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet Tekin
elimde 8 tane rx 470 4gb var sadece rig sistemim yok kurmayı düşünüyorum bir bilen birsine sordum rig toplamak 10bin TL buluyor diyor kendisi bilgisayaracı pek inanmadım acıkcası kendisi belki parcaları bile her şey toplam 3bin TL ediyordur ama bana 10bin TL diyor resmen kazık gibi geldi
aylık kazancım hesapladım elektirikte cıktıgında 2bin 2.500 TL bandında
mining işinde masrafı az tutarsan kazanırsın valla arkadaş yappıyo ekran kartları duvara çakmış :D rig mig takmıyor 1 yıldır devam

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
elimde 8 tane rx 470 4gb var sadece rig sistemim yok kurmayı düşünüyorum bir bilen birsine sordum rig toplamak 10bin TL buluyor diyor kendisi bilgisayaracı pek inanmadım acıkcası kendisi belki parcaları bile her şey toplam 3bin TL ediyordur ama bana 10bin TL diyor resmen kazık gibi geldi
aylık kazancım hesapladım elektirikte cıktıgında 2bin 2.500 TL bandında

sanırım alt takımı kendim toplayacagım o yüzden sorarak yapmak istiyorum birsiyle konuştum ama cok eski anakrt işlemci ram sorun olur mu diye sormak istedim birazı dogru fotograf atacagım
net kazik 3 bin falan olur ekran karti haric zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Uyğur
şu şekilde olur mu sizce?

evet katılıyorum net kazık o yüzden kendim alt takımı topluyorum

Ekler

• IMG_6084.png
    IMG_6084.png
    2.3 MB · Hit: 53
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet Tekin

bide belli bi sayıdan fazlasını yolu ve işlemcisi kaldıramaz hesap etmek lazım ince işcilik

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Uyğur
atıgın videoyu sonuna kadar izledim girişleri cogaltabilen malzemeler varmış iyice anladım bilgi edindim ama benim bütün parca isimlerine ihtiyacım var peki hepsini tek tek ne lazımsa söyleyen veya yazan bir site var mı ?
ben gidip bütün parcaları tek tek kendim almak istiyorum.

Efem1905

80+ Bronze
775 pin anakart kullanıyorum normalde 4 girişli riser çoklayıcı ile 7 taneye çıkardım boşuna fazla para vermeyin o kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet Tekin
atıgın videoyu sonuna kadar izledim girişleri cogaltabilen malzemeler varmış iyice anladım bilgi edindim ama benim bütün parca isimlerine ihtiyacım var peki hepsini tek tek ne lazımsa söyleyen veya yazan bir site var mı ?
ben gidip bütün parcaları tek tek kendim almak istiyorum.
bence 29 nisanı bekle eth de bişeler değişebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Uyğur
775 pin anakart kullanıyorum normalde 4 girişli riser çoklayıcı ile 7 taneye çıkardım boşuna fazla para vermeyin o kadar
bana bütün alınacak parcaları yazar mısın rica etsem yardımcı olur musun

bence 29 nisanı bekle eth de bişeler değişebilir

ne gibi mesela anlamadım ?

Efem1905

80+ Bronze
bana bütün alınacak parcaları yazar mısın rica etsem yardımcı olur musun
Hocam 8 tane Rx 470 varsa en az 1200 Watt psu lazım Anakart işlemci RAM 8 adet riser anakarta göre riser çoklayıcı gerekebilir pci uzatıcı kablolar vs önce anakartı belirleyin yardımcı olurum

Birde elinizde kart yoksa o kartlar ile mantıksız çünkü elektrik hariç 2400 getirir şu anki kurla

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Uyğur
Hocam 8 tane Rx 470 varsa en az 1200 Watt psu lazım Anakart işlemci RAM 8 adet riser anakarta göre riser çoklayıcı gerekebilir pci uzatıcı kablolar vs önce anakartı belirleyin yardımcı olurum

Birde elinizde kart yoksa o kartlar ile mantıksız çünkü elektrik hariç 2400 getirir şu anki kurla
ikinci el anakart işlemci ram arıyorum toplu icinde piyasada bakıyorum şu olur mu mesela hocam ?

Ekler

• IMG_6084.png
    IMG_6084.png
    2.3 MB · Hit: 23
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,545
Üyeler
161,085
Son üye