Neler Yeni

mining icin anakart ikinci el

Efem1905

80+ Bronze
ikinci el anakart işlemci ram arıyorum toplu icinde piyasada bakıyorum şu olur mu mesela hocam ?
Ramler yetersiz kalır gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela bu anakart olur

4 tane riser ile riser çoklayıcı ile artırılabilir

Ekler

• 59B3BD61-9E8B-4980-ACAF-C7F57EE0D068.jpeg
    59B3BD61-9E8B-4980-ACAF-C7F57EE0D068.jpeg
    1.6 MB · Hit: 25
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Uyğur

Mesela bu anakart olur

hemen konuşup satın alıyorum

Mesela bu anakart olur

keşke link olarak atsaydın be usta arıcam şimdi tek tek

bide eger 4 gb den 8 gb geçmek istersem sorun cıkarmaz dimi anakrt işlemci ram felan ?

ekran kartı olarak sordum yani 8 gb veya daha üstü 24gb ekran kartı gibi sorunsuz calışır dimi!!

bide eger 4 gb den 8 gb geçmek istersem sorun cıkarmaz dimi anakrt işlemci ram felan ?

Efem1905

80+ Bronze

ekran kartı olarak sordum yani 8 gb veya daha üstü 24gb ekran kartı gibi sorunsuz calışır dimi!!
Sorun olmaz hocam istediğiniz kartı takın

İlan bu Ankara’da

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Uyğur

Efem1905

80+ Bronze
konuştum kargo parasını ödemeyi teklif eti sadece kendisi zaten dükkanı varmış tamam dedim anlaştık aldım yarın kargoya vericek umarım sistemin sonuna kadar yardım edersin reis
Alfais 4748 Pcı E Express 1X To 16X Usb 3.0 Riser Yükseltici Uzatma Kartı 008s https://www.amazon.com.tr/dp/B094DN...i_i_YTWVASYX6WWE8Y8N3VCE?_encoding=UTF8&psc=1

Hocam 7 tane riser

Benedict PCI genişletme kartı 1 ila 4 PCI yuvası USB 3.0 dönüştürücü adaptör PCIE yükseltici kartı yeni/PCI genişletme kartı 1 - 4 PCI yuvası USB 3.0 dönüştürücü adaptör adaptör PCIE yükseltici kart yeni https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQH...i_i_BW6MR6KFT2615P92X2H9?_encoding=UTF8&psc=1

Riser çoklayıcı bir kartıda ana slota takarsan yetiyor

Geriye psu kalıyor onlardan fazla anlamıyorum eğer psu konusu açıp kartları yazarsan yardımcı olurlar

Şöyle bir kasa alabilirsiniz birde 16gb USB bellek tamamdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Uyğur
Alfais 4748 Pcı E Express 1X To 16X Usb 3.0 Riser Yükseltici Uzatma Kartı 008s https://www.amazon.com.tr/dp/B094DN...i_i_YTWVASYX6WWE8Y8N3VCE?_encoding=UTF8&psc=1

Hocam 7 tane riser

Benedict PCI genişletme kartı 1 ila 4 PCI yuvası USB 3.0 dönüştürücü adaptör PCIE yükseltici kartı yeni/PCI genişletme kartı 1 - 4 PCI yuvası USB 3.0 dönüştürücü adaptör adaptör PCIE yükseltici kart yeni https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQH...i_i_BW6MR6KFT2615P92X2H9?_encoding=UTF8&psc=1

Riser çoklayıcı bir kartıda ana slota takarsan yetiyor

Geriye psu kalıyor onlardan fazla anlamıyorum eğer psu konusu açıp kartları yazarsan yardımcı olurlar

Şöyle bir kasa alabilirsiniz birde 16gb USB bellek tamamdır
çok teşekkür ederim kral adamsın gerçekten bu atığın linklerdeki ürünlerden alacağım şimdi ve bir sorum daha olacak ben eger başka ekran kartı takmak istersem sorun cıkarmazlar dimi ? rtx 3070 alacagım ilerde 5 belki daha fazla güç kaynagından bahsetmiyorum onu internete araştırdım sadece alacagım parcalar ile hepsi uyumlu olacak dimi sorun cıkarmayacak hiç biri ?

çok teşekkür ederim kral adamsın gerçekten bu atığın linklerdeki ürünlerden alacağım şimdi ve bir sorum daha olacak ben eger başka ekran kartı takmak istersem sorun cıkarmazlar dimi ? rtx 3070 alacagım ilerde 5 belki daha fazla güç kaynagından bahsetmiyorum onu internete araştırdım sadece alacagım parcalar ile hepsi uyumlu olacak dimi sorun cıkarmayacak hiç biri ?
cevabını bekliyorum bu atıgın linklerdeki parcaları diger ekran kartlarına takmak istersem sorun cıkarmasa hemen şimdi bunuda alıyorum hemen sipariş verecegim

Son düzenleme:

Efem1905

80+ Bronze

cevabını bekliyorum bu atıgın linklerdeki parcaları diger ekran kartlarına takmak istersem sorun cıkarmasa hemen şimdi bunuda alıyorum hemen sipariş verecegim
Güç kaynağı dışında sıkıntı olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Uyğur
alıyorum ss atıyorum

8 adet kart yuvası 2 adet kart coğaltıcı aldım

şimdi ise bunun alıyorum okey misin reis ?

reis ben bunuda aldım yazılım kurulumu şimdi nasıl yapacagız onuda araştırqacagım varsa bilgin benimlede paylaşabilirsin

Ekler

• resim_2022-04-25_152711124.png
    resim_2022-04-25_152711124.png
    30.7 KB · Hit: 22
  • dssssss.PNG
    dssssss.PNG
    20.3 KB · Hit: 21
Son düzenleme:

Efem1905

80+ Bronze
alıyorum ss atıyorum

8 adet kart yuvası 2 adet kart coğaltıcı aldım

şimdi ise bunun alıyorum okey misin reis ?

reis ben bunuda aldım yazılım kurulumu şimdi nasıl yapacagız onuda araştırqacagım varsa bilgin benimlede paylaşabilirsin
Hocam USB belleğe Hiveos kuracaksınız detaylı olarak var internette kurulum için

Kablolamada güç kaynağı önemli

Alfais 4327 2x Sata To 8 Pin... https://www.amazon.com.tr/dp/B094FHLLC9?ref=ppx_pop_mob_ap_share

Bunlardan lazım olur

eğer 2 tane ayrı ayrı psu alırsanız S-link SL-EX118 ATX Molex Çift 4 pin + 24pin Güç Kaynağı Çevirici https://www.amazon.com.tr/dp/B07DCWL9ZT/ref=cm_sw_r_cp_api_i_3MHMJWAGQ8DBY0M6W31K

Bu da lazım olur En az 1200 Watt psu lazım 750+750 Watt 2 tane psu alabilirsiniz

Rx 470 leri modlamanız daha iyi olur birde Etc mi rvn mi kazıcaksınıx?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Uyğur
Hocam USB belleğe Hiveos kuracaksınız detaylı olarak var internette kurulum için

Kablolamada güç kaynağı önemli

Alfais 4327 2x Sata To 8 Pin... https://www.amazon.com.tr/dp/B094FHLLC9?ref=ppx_pop_mob_ap_share

Bunlardan lazım olur

eğer 2 tane ayrı ayrı psu alırsanız S-link SL-EX118 ATX Molex Çift 4 pin + 24pin Güç Kaynağı Çevirici https://www.amazon.com.tr/dp/B07DCWL9ZT/ref=cm_sw_r_cp_api_i_3MHMJWAGQ8DBY0M6W31K

Bu da lazım olur En az 1200 Watt psu lazım 750+750 Watt 2 tane psu alabilirsiniz

Rx 470 leri modlamanız daha iyi olur birde Etc mi rvn mi kazıcaksınıx?
ben şimdi bunlarıda mı aliyim kaç tane aliyim bide 8 tane ekran kartı olacak ona görede söyliyim
bide ne kazacagım emin ol bende tam emin degilim herkes bir şeyler yazmış cok fazla bilgi kalabalıgı var bide yazdıgın uygulamayı yapmayı ögrencegim şimdi biraz araştırma yapıp ''Hiveos''

almam gerekiyorsa şimdi alacağım bu atığın linkteki parçaları

ikisinide al demeni bekliyorum reis

Son düzenleme:

Efem1905

80+ Bronze
ben şimdi bunlarıda mı aliyim kaç tane aliyim bide 8 tane ekran kartı olacak ona görede söyliyim
bide ne kazacagım emin ol bende tam emin degilim herkes bir şeyler yazmış cok fazla bilgi kalabalıgı var bide yazdıgın uygulamayı yapmayı ögrencegim şimdi biraz araştırma yapıp ''Hiveos''

almam gerekiyorsa şimdi alacağım bu atığın linkteki parçaları

ikisinide al demeni bekliyorum reis
7 tane alın o kablolardan 2 psu kullanırsanız 1 tane yeter 2. Linkte olandan psu konusunda konu açın valla pek bilmiyorum ben

Top Bottom