Arama sonuçları: *

1. I

Yemek Sepeti'nden Spotify Premium Hediyesi

Şu firmalarin yaptığı insan aklıyla nasıl tşk geçilir adli çalışma. Ulan Spotify zaten yeni üyelere bedava premium veriyor e o zaman senin verdiğin hediye ne şeyime yarıyor demezler mi
  2. I

İzmir'de Ölen Yaşlı Amca

Ama ABDde de sokakta yaşayanlar çok var burda olunca mi batıyor(!) :kekw:
  3. I

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lan ödevini mi yaptırıyon bize :kekw: Coğrafyanın da etkisi var ama tek başına kaderini oluşturmaz elbette. Afrika'da doğup iyi yerlere de gelebilirsin ABD de doğup sokakta da kalabilirsin çoğunlukla sana bağlıdır
  4. I

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

Pp yıl comnetin logosu yapmıştı ya bı ara la :kekw:
  5. I

Knk bu pek mantıklı bir yaklaşım değil bence. Comneti kullanan çoğu kişi uzun zamandır hiçbir sorun yaşamadığını ilk defa bu sorunun olduğunu söylüyor. Bilindik firmalarda da nadiren böyle sorunlar olabilir.
  6. I

Netgsm öneririm. Refernas koduyla 6 ay boyunca 40 TL indirim uygulanıyor. 100 mbps için fiyat 259 TL oluyor bu sayede.
  7. I

İstanbul da tekstil firması olan vatandaş Suriyelilerin gidişine isyan etti 😄

Lan zaten çok gidecek gibi değiller ama gitseler iyi tabi kim takar lan bu şahısı
  8. I

Öneri Netgsm deneyimim hakkında

Comnet patlayınca mecbur yeni operatör arayışına geçtim. Netgsm fiyatı uygun olduğundan dün başvuru yaptım ve bugün dönüş sağladılar ve aynı gün aktivasyonu tamamladılar. Gayet hızlı olmaları hoşuma gitti tabi. Şu anda herhangi bir kesinti ya da hız konusunda problem yok altyapının desteklediği...
  9. I

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

Ben comneti saldım gitti netgsm ye geçtim gayet güzel ve referans koduyla uye olduğunuzda 100mbps için 6 ay boyunca 259 TL ye kullaniyorsunuz.
  10. I

🗞️ Özgür Özel'in Açıklamaları

Ya bırak İsrail'e ticaret yapıp sonra Müslümanım diye geçinen birini nasıl savunayım o kadar suriyeliyi ülkeye doldur halkına yapmadığın yardımı ona yap asgari ücret 17 olsun ama ev kirası 20 sonra da ülkenin ekonomisi kötü değil de. 20 senedir ekonomiyi bu hale getirdiyse neyi savunuyorsun.
  11. I

Bir tane mi yok? Knk ne anlatiyon sen söyle ülkede adalet var mı eğer var dersen seninle tartışmanın zerre mantığı yok
  12. I

Aynen öyle ama gel de şu yukarıdaki arkadaşa anlat
  13. I

🔥İndirim Sahibinden ParamGüvende Kuponları

Yahu onu biliyoruz da alıcı daha güvende bu durumda, satıcı her türlü çok risk altında.
  14. I

🔥İndirim Sahibinden ParamGüvende Kuponları

Lan olum kafanız mi iyi param güvendeyle ürün alınmaz diyen param dolandırıcı da diyen var da lan bu sistem alıcı sonuna kadar koruyor nasıl bunu diyebiliyorsunuz. Satıcıyi da sonuna kadar sk yor. Sen ürünü sattın ya heh işte alıcı isterse ürünü alır sonra kutunun içine büyük abdestini yapar...
  15. I

Kadın ve Erkekler Neden Eşit değil???

Lan eşitlik istemek kuşa yüz balığa uç demek. Kadın erkek için eşitlik istemek saçma adalet sağlanmalı. Ama kadın ya da erkek hangisi olursa gidip de işini geleni eşitlik istiyoruz diyip talep etmesi işine gelmeyince lafını unutursa insan doğal olarak buna karşı çıkar.
  16. I

Seviyorum ulan sizi !

😋🥴🤤👉👈
  17. 2 ADET PC GAMEPAD

2 ADET PC GAMEPAD

Ürün N11'de de mevcut, link: https://m.n11.com/urun/km-029-24g-kablosuz-kontrol-cihazi-1-2-usb-alici-2-gamepad-gri-46083301# Performansı elbette tekli halde 1K üzeri fiyata satılanlar kadar iyi olmasa da arada kullanmak için alınabilir adaptörle beraber göndereceğim. Sadece bir defa test edildi...
  18. I

Kiralık Katil Nerden Bulabilirim Satılıyor mu

Amazonda varmış işte niye gereksiz konu açıyorsun olm
  19. I

Dunyayi kim yonetiyor

Bir de ne piyonu lan sen dizideki herkesi oldurmene rağmen bi amona bir şey yapamadin demek ki sen de kabul ediyorsun.
  20. I

Dunyayi kim yonetiyor

La olm tşk geciyom dizi yani sonuçta. Ama bu tarz insanlar yönetiyor tabi bizim göremeyeceğimiz kişiler.
Top Bottom