bu millet akıllanmaz gerçekten hocam biz vodafone kötü hizmet verdi diye turkcell geçtik hala gıbırnet vs. soruyorlarŞu konuyu okudumda bu millet akıllanmaz halen saçma sapan internet firma isimleri söyleyip oraya buraya geçelim diyorlar. Şu olay benim başıma gelse TT veya Turkcell Superonline harici nete geçmezdim. Akıllanmayana diyecek bişey yok.
hocam 1gb indirme değildir 1gbps dir 1gb olsa 10gbps olurTransfer edersen alırsın paranı. Ben az önce 1gb indirme hızı 50mb yükleme hızı için ttnet ile 1040tl 15 ay fiyata anlaştım. 450 günlük comnet param kartıma yatacak
Haklısın hep karıştırırım.hocam 1gb indirme değildir 1gbps dir 1gb olsa 10gbps olur
Nasil hocam? Gigabayt Per Second degil mi acilimi? Saniye basina indirme 1gb ise 1gbps hiz anlamina gelmez mi mantiken?(bilmedigimden soruyorum)hocam 1gb indirme değildir 1gbps dir 1gb olsa 10gbps olur
Leş gibi hizmet veren bir de 2 yıl zorunlu sözleşme yapan türk telekoma neden geçeyim? Süperonline altyapım yok o yüzden o da mantıklı değil. Sanki dolandırılmışız gibi konuşmanız da ayrı komedi. Bu güne kadar tek sıkıntı yaşamadım şu firmayla. Tt veya Superonline harici bütün firmalar batıyor veya dolandırıyor gibi düşündüğünüz için diğer firmalar bunlarla rekabet edemiyor zaten.Şu konuyu okudumda bu millet akıllanmaz halen saçma sapan internet firma isimleri söyleyip oraya buraya geçelim diyorlar. Şu olay benim başıma gelse TT veya Turkcell Superonline harici nete geçmezdim. Akıllanmayana diyecek bişey yok.
hocam o öyle değil normalde 8mbps 1mb indirme hızı olur fakat türkiyede 10mbps 1mb olarak baz alınıyor(operatörlerin çakallığı çoğu kişinin bundan haberi yok)1gbps o yüzden 100mb saniyede indirme olurNasil hocam? Gigabayt Per Second degil mi acilimi? Saniye basina indirme 1gb ise 1gbps hiz anlamina gelmez mi mantiken?(bilmedigimden soruyorum)
Knk bu pek mantıklı bir yaklaşım değil bence. Comneti kullanan çoğu kişi uzun zamandır hiçbir sorun yaşamadığını ilk defa bu sorunun olduğunu söylüyor. Bilindik firmalarda da nadiren böyle sorunlar olabilir.Şu comneti öneren çoluk çocuk neredeler acaba? COmnet uygunmuş yok çok iyimiş falan bu forumda çooğu cocukların cahilliği yüzünden insanlar mağdur oluyor bilgisayar konusunda da öyle ya çocuk gibi hp öneriyor habire ya sabır.
Kardeşim demekki sen bilmiyorsun. Comnet saçma sapan insanların sözleşmeisni kafasına göre feshedip portunu kaybetmesine sebep olan tek firmadır tamma mı çok şeyi var ama kimse bilmiyor. Yaşayan bilir internete yaz en çok şikayet comnettedir.Knk bu pek mantıklı bir yaklaşım değil bence. Comneti kullanan çoğu kişi uzun zamandır hiçbir sorun yaşamadığını ilk defa bu sorunun olduğunu söylüyor. Bilindik firmalarda da nadiren böyle sorunlar olabilir.
@Gri CanerŞu comneti öneren çoluk çocuk neredeler acaba? COmnet uygunmuş yok çok iyimiş falan bu forumda çooğu cocukların cahilliği yüzünden insanlar mağdur oluyor bilgisayar konusunda da öyle ya çocuk gibi hp öneriyor habire ya sabır.
Burdayım, verdikleri hizmetten sonuna kadar memnundum. Hala daha söylüyorum şirketi düzgün yönetmiş olsalardı çıkmazdım.Şu comneti öneren çoluk çocuk neredeler acaba? COmnet uygunmuş yok çok iyimiş falan bu forumda çooğu cocukların cahilliği yüzünden insanlar mağdur oluyor bilgisayar konusunda da öyle ya çocuk gibi hp öneriyor habire ya sabır.