Arama sonuçları: *

1. İbrahim_Talha

Devlet neden kumarı yasaklamıyor?

Bana gore, kumarin ve kumarhanelerin illegal sayilip dediklerinin legal sayilmasi garip bir tezatlik olusturmaktadir. Su anda kibrista yasiyorum ve sunu rahatca soyleyebilirim ki Turkiye Cumhuriyeti Devletinin kumari yasadisi saymasi tamamen sacmalik. Kumar oynamak isteyen insanlar illegal...
  2. İbrahim_Talha

Kendi şirketimi kurmak istiyorum?

Oncelikle caban, hayalin ve vizyonundan dolayi seni kutlarim. En basindan sonuna kadar bir planlama yapman gerekiyor. Karsina cikabilecek olasi zorluklari objektif bir sekilde yaziya dokmeni tavsiye ederim. Bazen projenin heyecani ile goz ardi ettigimiz bir cok problem ve zorluk olabiliyor...
  3. İbrahim_Talha

Sistemimi ve Ekipmanlarımı Satıyorum

Uygundur hocam, ozelden iletisim bilgilerimi gonderiyorum.
  4. İbrahim_Talha

Sistemimi ve Ekipmanlarımı Satıyorum

Hocam, kulakliga ihtiyacim var. Sizin icin de uygunsa almak isterim.
  5. İbrahim_Talha

Herkes klavyesimin anlık görüntüsünü atsın

2k buna vereceksem rog strix scope rx'i satmam gerek yav :D
  6. İbrahim_Talha

kıbrıs üniversite bilgi

İnternet konusunnda kampüs yurtlarında 100 veriyorlar. KYK de 8'lik paket var max. isteseler orada da 100 verebilirler yapı destekliyor. Onun harici şöyle diyeyim 1 senede 0 su kesintisi 1 elektrik kesintisi yaşadım. Hatta tatillerde ailemin yanına geldiğimde daha fazla elektrik ve su kesintisi...
  7. İbrahim_Talha

Herkes klavyesimin anlık görüntüsünü atsın

Hocam yazılım için önerir misin ? Link var mı birde
  8. İbrahim_Talha

kıbrıs üniversite bilgi

Gideceğin üniversiteye göre değişir. Çok fazla uluslararası öğrenci var. Bunun hem avantajları hem de dezavantajları var. Genel olarak gıda Türkiye'den bir tık fazla. İstanbul ile kıyaslarsak ise denk sayabiliriz. Lüks bir yerde yemek yediğinde 500TL, ortalama veya düşük kalite bir yerde yemek...
  9. İbrahim_Talha

🔥İndirim Outemu switchler 70x 285tl

Kod ve yazı yazmak için hangisini tavsiye edersiniz? Şu an rog strix scope rx red switch kullanıyorum. Yanına bir tane custom çekmek istiyorum.
  10. İbrahim_Talha

🔥İndirim 🔥FIFINE A6NEO VERGİ DAHİL 750 TL 🔥

Dostum her iki konu için de teşekkür ederim. Konularını düzenleyip arkadaşlara dolar para birimini seçip almalarını söyleyebilir misin ? Çok daha ucuza geliyor.
  11. İbrahim_Talha

Yardım LG 24gn650-B Ekranda garip pikseller

Mac'i kapatmaya bastığımda Monitörümün ekranı bu şekilde oldu. Hem windows hem mac bağladım sadece pikseller ve renkleri yerleri vs. değişti. Resmi çekerken Monitöre bağlı hiçbir hdmi veya dp bağlantısı yok. Lg24gn-650b
  12. İbrahim_Talha

Yapacak çok şey olduğu için hiçbir şey yapmamak, bir şey yapma isteği gelmiyor

Aynı durumdayız. Bir sürü ama bir sürü yapacak şey var. Bundan kurtulmanın tek yolu böl ve yönet mantığı. Bunun içinde vazgeçmeyi öğrenmemiz gerekiyor. Önce bizim kariyerimiz veya hayatımız için en önemli ve en aciliyeti olandan olmayana doğru sıralıyoruz. Sonra bunlardan 2 veya 3 tanesini seçip...
  13. İbrahim_Talha

.

Her insanın dayanma gücü, psikolojisi, kültürü, ailesi, arkadaşları ... farklıdır. O yüzden dert kıyaslanması farklı kişiler arasında yapılamaz. Çok uç bir örnek vereceğim. Bir kişinin Iphone 15 alamadığı için çektiği acı ile ilk sevgilisini kaybetmiş insanın acısı aynı olabilir.
  14. İbrahim_Talha

Almanya'da işler nasıl işliyor

Öncelikle selamlar, Eğer başka dillere kolaylıkla 4-5 saate geçebileceğini düşünüyorsan C#'da yeterli seviyeye gelmemiş ve yazılım dünyası hakkında yeterli bilgin yok demektir. Bunu seni kötülemek için değil farkında olup onun üstüne gitmen için söylüyorum. Umarım faydalı olabilmişimdir :peepokalp:
  15. İbrahim_Talha

İsrail, Filistin'e Savaş İlan Etti

Hocam selamlar, araştırdığım kadarıyla Halil Konakçı olayını medya kafasına göre değiştirmiş. Sen de bir araştırabilir misin ? Uzun zaman sonra internete bakayım dedim, meğer savaş çıkmış. Çok zor bir durum herkes için. Bazıları müslüman kardeşimiz deyip gaza geliyor, bazıları insani olarak...
  16. İbrahim_Talha

Prime Ve Rankı Olan Herkese Cs2 Geldiği Söyleniyor 🔥 Hesapları Kontrol Edi̇n!🔥

Ya hocam öyle de demeyin şimdi. Silver olarak üzüldüm.
  17. İbrahim_Talha

Karpuzcuda gunluk 150 TL ye çalıştım 2 gün 300tl vermediler beni tehtit ettiler

Babanıza söylemeniz dışında pek bir şey yapamazsınız.
  18. İbrahim_Talha

Asus Rog Keris 750 TL!

Hata vermezse optimize çalışırsa sıkıntı yok hocam 🙃
  19. İbrahim_Talha

Asus Rog Keris 750 TL!

Hocam her şeyi(Düzeltme: Her şeyi abartı olmuş). Optimizasyonundan tutun saçma hatalarına kadar. Hatta en son bir hata verdi arattık arattık komple sildik düzeltemedim. Opt. sorunu yaşadığım kasa da rtx3070 bulunan bir kasa. Asus Rog Strix Scope Rx Red Switch klavye, Asus rog gladius 2 ve Asus...
Top Bottom