Neler Yeni

Asus Rog Keris 750 TL!

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hocam her şeyi(Düzeltme: Her şeyi abartı olmuş). Optimizasyonundan tutun saçma hatalarına kadar. Hatta en son bir hata verdi arattık arattık komple sildik düzeltemedim. Opt. sorunu yaşadığım kasa da rtx3070 bulunan bir kasa. Asus Rog Strix Scope Rx Red Switch klavye, Asus rog gladius 2 ve Asus tuf ram kullanıyorum. Eğer uygulama adam akıllı çalışırsa birbiri ile senkronize çalışmaları falan çok güzel ama işte... Zaten aratırsan hocam yazılımından sıkıntı yaşayan bir ton insan var.
Reisim ben şimdi bu farede DPI, Hertz ve RGB ayarı yapamayacak mıyım? Çok şekilli şukullu ayarlara ihtiyacım yok. Başka ASUS bir ürün kullanmıyorum. Sadece fareye DPI falan ayarlayacağım işte.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Reisim ben şimdi bu farede DPI, Hertz ve RGB ayarı yapamayacak mıyım? Çok şekilli şukullu ayarlara ihtiyacım yok. Başka ASUS bir ürün kullanmıyorum. Sadece fareye DPI falan ayarlayacağım işte.
Hata vermezse optimize çalışırsa sıkıntı yok hocam 🙃

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Abdullah Aydoğdu
İçime sinmeyen tek kısmı kablosunun çıkartılabiliyor olmaması. Keşke kablosunu da değiştirebiliyor olsaydık.
Evde 1 tane canavar kedimiz var. Ömürlük fare diye aldım kablosundan dolayı çöpe giderse üzülürüm.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Normalde 1K'ya alacağına biraz daha koyup XM1r al derdim ama bu fiyatla arada uçurum fark var. Kesinlikle alınır.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Abdullah Aydoğdu
Normalde 1K'ya alacağına biraz daha koyup XM1r al derdim ama bu fiyatla arada uçurum fark var. Kesinlikle alınır.
Acaba böyle switch değişimi konusunda acayip kolay, rahat başka bir fare var mıdır? İlk defa görüyorum böyle bir fare. Lego gibi tık tık 2 saniyede switch değişimi mümkün skatezlere dokunmadan.

oliveforge99

80+ Silver
Rog keris kullanıyorum ama yerine bunu öneririm

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Acaba böyle switch değişimi konusunda acayip kolay, rahat başka bir fare var mıdır? İlk defa görüyorum böyle bir fare. Lego gibi tık tık 2 saniyede switch değişimi mümkün skatezlere dokunmadan.
Hocam zaten ne sıklıkla switch değiştiriyorsunuz ki? Sırf bu özellik için alınmamalı bence.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hocam zaten ne sıklıkla switch değiştiriyorsunuz ki? Sırf bu özellik için alınmamalı bence.
Logitech G102 vardı bende çift tıklamaya başladı diye çöpe gitti. Sharkoon Light2 S kullanıyorum şu an çift tıklamaya başladı diye bu fareyi alıyorum. Neyse ya, vezgeçtim. Bir an fazla hype oldum sanırım. Bir fareye 800 lira verecek bütçem olmadığını fark ettim sipariş verdikten sonra.
Üzüle üzüle siparişimi iptal ettim.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Logitech G102 vardı bende çift tıklamaya başladı diye çöpe gitti. Sharkoon Light2 S kullanıyorum şu an çift tıklamaya başladı diye bu fareyi alıyorum.
Switch alıp bir elektrikçiye götürerek çözebilirsiniz. Çöpe atmanıza gerek yok yani.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Abdullah Aydoğdu
Switch alıp bir elektrikçiye götürerek çözebilirsiniz. Çöpe atmanıza gerek yok yani.
Skatez ne olacak? Aynı skatezleri kullanmak pek hoş bir hissiyat vermeyecektir. Firmaya mail attım, stoklarında yokmuş. Çok bilindik fare olmadığından zaten internette de bu farenin skatezini satan yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rog keris kullanıyorum ama yerine bunu öneririm

Bu farenin ünvanını duymayan yoktur zaten. 650 IPS mükemmel ötesi sensör, kailh gm 8.0 üzerine kablosuz bu fiyatıyla şahane.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Skatez ne olacak? Aynı skatezleri kullanmak pek hoş bir hissiyat vermeyecektir. Firmaya mail attım, stoklarında yokmuş. Çok bilindik fare olmadığından zaten internette de bu farenin skatezini satan yok.
Tamam da bu fareyi çöpe atmak için bir sebep değil ki. En kötü ihtimalle yaptırıp satarsınız. Bundan sonra Omron switchli mouse almayın.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Abdullah Aydoğdu
Tamam da bu fareyi çöpe atmak için bir sebep değil ki. En kötü ihtimalle yaptırıp satarsınız. Bundan sonra Omron switchli mouse almayın.
Reis bir başkası neden skatezi çıkartılıp geri takılmış bir fareyi almak istesin? O şekilde kim kullanmak ister? Zaten yarım yamalak geri takılıyor sürekli sürtüyor. Skatezi yoksa pek bir anlam ifade etmiyor o fare.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Reis bir başkası neden skatezi çıkartılıp geri takılmış bir fareyi almak istesin? O şekilde kim kullanmak ister? Zaten yarım yamalak geri takılıyor sürekli sürtüyor. Skatezi yoksa pek bir anlam ifade etmiyor o fare.
Hocam alakası yok, kimse skatez yüzünden bir fareyi çöpe atmaz. Skatezler çıkartılıp takılamayacak şeyler olsaydı satılmazdı zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom